fbpx Imprimă această pagină

Farmec relansează gama Gerovital Plant, aducând îmbunătățiri formulei, design-ului și funcționalității

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Joi, 04 Iulie 2019 13:52

Noua linie Gerovital Plant vine cu o varietate de produse cosmetice destinate îngrijirii zilnice a tenului, având la bază ingrediente de origine naturală în proporție de peste 91%, care oferă protecție naturală microbiană și beneficii multiple pentru tenul normal și mixt.
Specialiștii Gerovital au dezvoltat produse adecvate unui program complet de îngrijire prin multibeneficii Gerovital Plant, special pentru consumatorii care își doresc atât curățarea tenului, hidratare și oxigenare, cât și reducerea ridurilor, regenerarea pielii, energizarea și îmbunătățirea luminozității ei.

 

Claudia Palacian Manager de Produs Farmec„Gerovital Plant este o gamă cu o istorie de peste 30 de ani pe piața locală, ce s-a bucurat de aprecierea constantă a consumatorilor, datorită numeroaselor modernizări care au urmărit atât tendinţele internaționale de consum, cât și nevoile consumatorilor noştri și valorile în care credem, în special îmbinarea tradiției cu inovația. Astfel, am relansat gama Gerovital Plant, o linie marcantă a portofoliului brandului Gerovital, într-o formulă nouă şi originală. Suntem mândri să anunțăm că prima gamă fară conservanți, are acum peste 91% dintre ingrediente de origine naturală, oferind protecție naturală microbiană. Ultima etapă de modernizare a avut loc în 2016 și ne-a adus distincția de cea mai iubită gamă, un premiu care a întărit faptul că Gerovital reprezintă excelența românească în cosmetică. Suntem siguri că, în noua versiune, linia va fi şi mai apreciată de piață, datorită beneficiului care o diferențiază în segment - asigurarea în mod natural a echilibrului microbiomului la nivelul pielii, prin respectarea identității unice a acestuia”, a declarat Claudia Pălăcian, Manager de Produs.

 

Poziţionarea gamei pe segmentul cosmeticelor naturale este reflectată prin integrarea ingredientelor de origine naturală optim dozate și prin acțiunea sinergică a acestora.

 

Citit 228 ori

Articole recente -Maria Vaschi

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.