fbpx Imprimă această pagină

Franziskaner Weissbier intră în portofoliul Bergenbier

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Joi, 16 Mai 2019 19:22

Compania Bergenbier, parte a grupului Molson Coors, completează portofoliul de specialități cu două beri reprezentative stilului Bavarian Weissbier: Franziskaner Weissbier Naturtrüb și Franziskaner Weissbier Dunkel. Cele doua produse sunt disponibile în rețelele de retail și în comerțul tradițional.

”Consumatorii sunt tot mai deschisi la a încerca gusturi noi, sunt mai curiosi cu privire la noutățile din categoria de bere, ingredientele și procesele de fabricare. Astfel, lansarea mărcii Franziskaner completează portofoliul de beri premium și răspunde nevoii de experiențe și gusturi noi, deosebite”, a declarat Mihaela Curcudel, Associate Brand Manager.

Franziskaner Weissbier Naturtrüb este o bere germană, cu o aromă fructată de banane și condimentată cu note de cuișoare, consistentă, în care hameiul este discret, fără a-și face simțită prezența. Culoarea berii, auriu închis, caracterul opac și spuma albă cu textura cremoasă de la malțul din grâu, creează premisele savurării unei beri cu o carbonatare puternică și un final aromat, lejer și plăcut fructat cu note de citrice.

În același timp, Franziskaner Weissbier Dunkel dezvăluie o culoare arămiu închis și păstrează notele originale ale Franziskaner Weissbier Naturtrüb, cu arome fructate de banană, condimente și citrice, dar adoptă de la malțul folosit culoarea roșiatică și adaugă berii note proaspete de nuci și caramel.

Franziskaner Weissbier este produsă de una dintre cele mai vechi berării din München - Bavaria, Spaten-Franziskaner-Bräu, încă din 1974. Franziskaner Weissbier este servită la 7 grade Celsius în paharul specific berilor Weissbier, pentru a dezvălui aromele și gustul său deosebit.

 

Citit 236 ori

Articole recente -Carol Popa

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.