fbpx Imprimă această pagină

Vascar țintește o creștere de 20% pentru 2019 față de anul precedent

Publicat în categoria La zi
Publicat Marți, 14 Mai 2019 13:01

Vascar, unul dintre principalii producători de preparate de carne și conserve, anunță o creștere de 17% a cifrei de afaceri în trimestru 1 din 2019 față de aceeași perioadă a anului trecut.


„Creșterea înregistrată este în linie cu indicatorii pe care ni i-am propus pentru această perioadă. Strategia de anul acesta urmărește o creștere de 20% pentru 2019 față de anul precedent, în contextul consolidării poziției câștigate în capitală și în principalele orașe unde am reușit o extindere a distribuției atât pe orizontală, cât și pe verticală. De asemenea, vom continua să ne concentrăm eforturile pe eficientizarea vânzărilor directe prin magazinele proprii din regiunea Moldovei”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.


vlad 1„Un rol important în strategia de creștere îl au și lansările inovatoare din ultima perioadă. Ne bucurăm că am reușit să facem schimbările necesare la nivel de rețetă pentru multe dintre produsele Moldova în Bucate astfel încât să eliminăm complet E-urile, este vorba de produsele ce poartă eticheta Alege natural, fără E-uri. Ne propunem să diversificăm această gamă, astfel încât clienții noștri să poată alege oricând produsele preferate Moldova în Bucate, sănătoase și în același timp foarte gustoase” , adaugă Vlad Ciuburciu.


Compania a raportat o cifră de afaceri de aproximativ 18 milioane de euro la finalul lui 2018, în creștere cu 15% față de anul anterior.


În luna mai, Vascar sărbătorește cea de-a 35a aniversare a brandului, ocazie cu care clienții magazinelor proprii din regiunea Moldovei se pot bucura de o amplă campanie de marketing ce constă în promoții speciale și premii în bani, prin tragere la sorți.

 

Citit 292 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.