fbpx Imprimă această pagină

Farmec a lansat Gerovital Magazine – propria publicație cu sfaturi și trenduri în îngrijirea personală

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Marți, 09 Aprilie 2019 16:58

Revista are un design modern și este disponibilă gratuit în format fizic în rețeaua celor 26 de magazine de brand Farmec și Gerovital, iar în viitorul apropiat va fi disponibilă și în format digital, putând fi descărcată direct din platforma www.farmec.ro.


Publicația va avea frecvență trimestrială și este creată de Diana Șerban, redactor-șef, se precizează într-un comunicat de presă al companiei. Gerovital Magazine își propune să vorbească deschis despre frumusețea naturală și mai ales despre natura frumuseții. Primul număr al revistei abordează subiecte precum revitalizare, bucuria noilor începuturi, refacerea pielii după perioada de iarnă, dar și provocările de la birou pentru ten. În cele 68 de pagini se regăsesc peste 50 de tips&tricks despre make-up, sfaturi pentru îngrijirea pielii și remodelare corporală, precum „WORK LOOK la cheie”; „Cum să obții un make-up perfect”; „Cum ținem îmbătrânirea sub control”, dar și articole despre gestionarea emoțiilor și articole destinate bărbaților.

 

Gerovital Magazine 2


Lansarea revistei a avut loc pe 4 aprilie, în magazinul Gerovital situat în Centrul Comercial Platinia din Cluj-Napoca, reunind reprezentanți ai presei și bloggeri, dar și consumatori fideli ai brandului. În cadrul evenimentului, invitații au luat parte la o demonstrație de machiaj cu produse din gama Gerovital Beauty și la prezentarea trendurilor de cosmetică decorativă, susținute de Gabriela Popescu, artist la Make-up Studio & Academy. De asemenea, consultanții Gerovital prezenți în magazin au realizat participanților teste de dermoanaliză, în vederea evaluării tipului de ten, apoi au oferit consultanță personalizată.

Eveniment lansare Gerovital Magazine

 

 

Citit 463 ori

Articole recente -Maria Vaschi

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.