fbpx Imprimă această pagină

Alex Matei, Carrefour, vine ca speaker la Trade Marketing Congress. Coca-Cola HBC şi MPC se alătură partenerilor

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Miercuri, 20 Februarie 2019 18:21

Directorul IT al Carrefour, Alex Matei, a confirmat participarea ca speaker la Reset 2019, ediţia a opta a Congresului de Trade Marketing, în sesiunea „Transformarea digitală a trade marketingului”. Una dintre provocările ivite pe cale naturală, evolutivă, integrarea tot mai accentuată a tehnologiei digitale în acţiunile in-store, se adaugă provocării „lansate” de autorităţi profesioniştilor din trade marketing prin modificarea regimului zilierilor. Contextul astfel conturat este de natură a reconfigura abordările de trade marketing, ceea ce constituie tema centrală a Reset 2019. Alex se alătură altor personalităţi ale industriei bunurilor de larg consum care au confirmat prezenţa ca speakeri şi pe care îi prezentăm aici.


Evenimentul beneficiază de sprijinul oferit de companii şi branduri cu cel mai bun renume în industria bunurilor de larg consum: Unilever, Delikat, Dove, Rexona, Dero, Cif, Ursus, Cris-Tim, Albalact, Zuzu, Artmatch sunt Parteneri Principali; Coca-Cola HBC România, MPC Trade Marketing Services, Alexandrion Group, Sissi, Farmec sunt Parteneri Gold; D+i Activation este Technology Partner; Wall-Street, StartupCafe.ro, Manager Express, Business Mark, Economistul, Club Economic, România Durabilă, BIZ, IQads şi Smark sunt Parteneri Media.


Reset 2019 va găzdui, în sesiunea de deschidere, o dezbatere despre implicaţiile modificării regimului zilierilor asupra acţiunilor de trade marketing şi despre soluţiile de depăşire a actualului impas. La dezbatere au agreat participarea Inspecţia Muncii şi deputatul Cristian Seidler (USR), fiind aşteptate confirmări din partea Ministerului Muncii şi a reprezentanţilor PSD şi PNL în comisiile parlamentare relevante. Poziţia parlamentarilor faţă de prevederile OUG 114 /2018 (care a eliminat marketingul şi publicitatea dintre activităţile la care e permisă folosirea zilierilor) este importantă în contextul în care modificarea acestei ordonanţe în Parlament este una dintre soluţiile cele mai rapide de revenire la un climat favorabil activărilor de trade marketing.


Recent, Inspecţia Muncii a răspuns unei solicitări formulate de Piaţa prin care a exprimat un punct de vedere identic cu cel transmis săptămâna trecută de Ministerul Muncii în chestiunea formelor de angajare a personalului pentru acţiunile in-store şi în privinţa posibilităţii de folosire a convenţiilor civile în acest scop, despre care am scris aici. Mai multe informaţii despre efectele constatate şi preconizate ale OUG 114 în domeniul trade marketingului sunt cuprinse în articolele de aici.


Trade Marketing Congress 2019 are loc în ziua de 6 martie, la Stejarii Country Club. Programul, tematica de discutie, speakerii, rezervarea locurilor sunt disponibile pe websiteul evenimentului.


Congresul de Trade Marketing, singurul eveniment cu acest specific, este organizat anual de Piaţa începând din 2012 şi reuneşte profesioniştii în trade marketing, category management, vânzări, achiziţii, merchandising şi market research şi constituie, astfel, o excelentă ocazie de business networking targetat. Dezbaterile şi prezentările susţinute de speakeri oferă informaţii actualizate despre consumatori şi shopperi, despre tendinţele în trade marketingul modern, despre modele de succes în conceperea, implementarea şi optimizarea iniţiativelor de trade marketing.

 

Citit 922 ori

Articole recente -Cristi Bădescu

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.