fbpx Imprimă această pagină

Bogdan Colea, Cris-Tim, este speaker la Trade Marketing Congress, Alexandrion Group este Partener Gold

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Miercuri, 13 Februarie 2019 19:08

Bogdan Colea, national sales manager al grupului Cris-Tim, a confirmat participarea ca speaker la Reset 2019 – ediţia a opta a Congresului de Trade Marketing. Inspecţia Muncii a confirmat, de asemenea, prezenţa cu speaker, în principiu, urmând să desemneze reprezentantul. Evenimentul are loc într-un context deosebit pentru profesioniştii din trade marketing, creat de noul regim al zilierilor, de proiectul ANPC de modificare a reglementărilor referitoare la protecţia consumatorilor, dar şi de tendinţele naturale de modernizare şi eficientizare a acţiunilor in-store.


Grupul Alexandrion se alătură, ca Partener Gold, companiilor şi brandurilor care susţin ediţia 2019 a Congresului de Trade Marketing: Cris-Tim, Ursus, Albalact, Zuzu, Unilever, Delikat, Dove, Rexona, Dero, Cif, Artmatch – Parteneri Principali; Caroli Foods, Sissi şi Farmec – Parteneri Gold; D+i Activation – Technology Partner; BIZ, IQads, Smark, Wall-Street, StartupCafe.ro, Manager Express, Business Mark, Economistul, Club Economic şi România Durabilă – Parteneri Media.


Activările in-store din retailul alimentar sunt puternic influenţate de interzicerea folosirii zilierilor ca urmare a intrării în vigoare a OUG 114. Obligaţia de a încheia contracte de muncă inclusiv pentru activităţi cu durata scurtă, de weekend, majorează semnificativ taxele pe venitul plătit promoterilor, de la 19% la 68%, dar induce şi un cost mai mare cu resursele umane din cauza procedurilor de administrare a contractelor de muncă.


Noua reglementare a generat o reducere semnificativă a activităţii in-store, aşa cum am arătat în mai multe articole. Directorul de vânzări al unei mari companii din domeniul procesării laptelui a precizat pentru Piaţa că optează, în continuare, pentru activările care implică promoteri, dar va reduce numărul magazinelor în care va implementa acţiuni de trade marketing. Reprezentantul unei companii din domeniul băuturilor a declarat că optează pentru soluţii creative in-store în paralel cu reducerea substanţială a numărului promoterilor, în special (dar nu numai) în comerţul tradiţional.


Resetarea planului de trade marketing în 2019 şi adaptarea la noul mediu de business sunt temele principale ale primei sesiuni a Congresului de Trade Marketing, în timp ce transformarea digitală a trade marketingului - ca soluţie de adaptare la noile nevoi ale shopperilor dar şi de eficientizare a acţiunilor la punctul de vânzare – este tema sesiunii a doua.
Reset 2019, ediţia a opta a Trade Marketing Congress, va avea loc în ziua de 6 martie 2019, la Stejarii Country Club. Tematica integrală de dezbatere poate fi găsită pe websiteul evenimentului. Rezervarea locurilor de participare este la numai un click distanţă.
Congresul de Trade Marketing, singurul eveniment cu acest specific, este organizat anual de Piaţa începând din 2012 şi reuneşte profesioniştii în trade marketing, category management, vânzări, achiziţii, merchandising şi market research şi constituie, astfel, o excelentă ocazie de business networking targetat. Dezbaterile şi prezentările susţinute de speakeri oferă informaţii actualizate despre consumatori şi shopperi, despre tendinţele în trade marketingul modern, despre modele de succes în conceperea, implementarea şi optimizarea iniţiativelor de trade marketing.

Citit 700 ori

Articole recente -Cristi Bădescu

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.