fbpx Imprimă această pagină

Caroli şi Farmec se alătură, ca Parteneri Gold, Congresului de Trade Marketing - Reset 2019

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Vineri, 08 Februarie 2019 19:45

Implicaţiile „în serie” ale noului regim al zilierilor pentru activităţile de trade marketing, tendinţa naturală de digitalizare a acţiunilor in-store şi, mai nou, controversatele propuneri ale ANPC pentru modificarea reglementărilor care ţin de sfera protecţiei consumatorilor configurează un context extrem de provocator pentru profesioniştii din trade marketing. Surprizele provocate de schimbările legislative – atât de cea intrată în vigoare, cât şi de cele propuse – au potenţialul de a reseta planurile de trade marketing pentru 2019. De aici şi denumirea ediţiei a opta a Congresului de Trade Marketing, Reset 2019, pe care Piaţa îl organizează în ziua de 6 martie, la Stejarii Country Club.


Caroli Foods Group şi Farmec susţin, în calitate de Parteneri Gold, Congresul de Trade Marketing 2019, alăturându-se celorlalte companii şi branduri renumite care s-au asociat cu evenimentul: Unilever, Delikat, Dove, Rexona, Dero, Cif, Ursus, Albalact, Zuzu, Cris-Tim, Artmatch – Parteneri Principali, D+i Activation – Technology Partner, Wall-Street, Manager Express, Business Mark şi StartupCafe.ro – Parteneri Media.


Reset 2019 propune două teme majore de discuţie: Adaptarea la noul mediu şi Transformarea digitală a trade marketingului, care au scopul de a detalia modalităţile în care companiile lider îşi reconfigurează strategiile de trade marketing pentru a răspunde cât mai adecvat provocărilor mediului de business şi a-şi îndeplini obiectivele asumate.


Detalii despre topicurile de discuţie sunt aici, rezervarea locurilor de participare se face aici, iar background despre temele de dezbatere ale Congresului de Trade Marketing se gaseşte aici şi aici.

Citit 500 ori

Articole recente -Cristi Bădescu

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.