fbpx Imprimă această pagină

Farmec dezvoltă gama Gerovital Stop Acnee destinată segmentului de utilizatori tineri

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Miercuri, 23 Ianuarie 2019 14:15

Gama este extinsă cu Fiole antiacnee, produs dezvoltat pentru asigurarea unui tratament intensiv în puseurile acneice sau pentru cazurile de acnee recurentă.

 

Gama Gerovital Stop Acnee conține 7 produse, a căror eficiență a fost dovedită prin teste dermatologice specializate, acțiunea lor fiind sinergică și complementară.

 

Fiolele antiacnee conțin un ser bogat în principii active cu eficiență recunoscută în problematica tenului acneic, precum Synactin® AC, acid salicilic, niacinamidă, glicirinizat de potasiu și lactat de sodiu.

 

Aura Carabiber 1 mica“Extinderea gamei Gerovital Stop Acnee, o gamă deja cunoscută și apreciată de către consumatori, modernizată în iunie 2017, revalidează intenția noastră de a dezvolta continuu brandurile din portofoliu. Fiolele antiacnee se mulează nevoilor identificate în piață și se ridică la cele mai înalte exigențe din punct de vedere al compoziției, eficacitatea acestora fiind demonstrată prin evaluarea numărului de elemente retenționale și elemente inflamatorii realizată de un institut specializat, în cadrul unui test clinic in vivo. Studiul a demonstrat o reducere cu până la 100% a totalului elementelor acneice după un tratament de 30 de zile”, a declarat Aura Carabiber, Manager Produs Farmec.

 

Fiole antiacnee 1Fiolele Antiacnee se prezintă sub forma unui kit cu 10 fiole, necesar unui tratament complet de 10 zile. Pe parcursul tratamentului, se folosește o fiolă pe zi, care se aplică seara, după demachiere. În cazurile mai severe se recomandă continuarea tratamentului cu încă 10 fiole, pentru al doilea kit utilizând o fiolă la 2 zile.

 

Gama Gerovital Stop Acnee asigură un program complet de tratament în trei pași, plecând de la nevoile tenului acneic. Pe categoria produselor comercializate sub formă de fiole, producătorul clujean este prezent cu 8 game, sub brandurile Gerovital și Aslavital Mineralactiv.

Citit 541 ori

Articole recente -Maria Vaschi

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.