fbpx Imprimă această pagină

Beck’s lansează în România patru beri speciale

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Marți, 20 Noiembrie 2018 19:22

Inspirate din atmosfera începuturilor fabricării berii și din locurile deosebite ale lumii, noile beri Beck’s din colecția Taste The World - Beck's 1873 Pils, Beck's Pale Ale, Beck's Amber Lager și Beck's Red Ale - surprind atât prin gustul distinct, precum și prin sursele lor de inspirație.

 

• Beck‘s 1873 Pils este o bere lager cu 6% ABV ce se inspiră direct din reţeta din anul 1873 făurită în Germania şi păstrează prospeţimea tradiţională cu 100% hamei aromatic.
• Beck’s Pale Ale, bere de tip ale cu 6,3% ABV, are o rețetă inspirată din Marea Britanie și convinge prin gustul puternic, aromat de hamei şi cu o notă fructată.
• Beck's Amber Lager, bere lager cu 5,7% ABV, vine cu un gust plin și plăcut de malț, aromat, blând, exact ca stilul de viaţă australian.
• Beck‘s Red Ale, bere de tip ale cu 4,5% ABV, are o aromă puțin condimentată, inconfundabilă, inspirată de Irlanda, cu o notă intensă de malţ ce completează gustul și desăvârșește.

BECKs

Cele patru sortimente de Beck’s - brand din portofoliul Bergenbier S.A. - din colecția Taste The World pot fi găsite la raft începând cu această săptămână.

 

Pentru această perioadă premergătoare Sărbătorilor de iarnă, Bergenbier S.A. a pregătit și alte surprize: Staropramen lansează Povești despre Savoare, o ediție limitată de ambalaj prin care celebrează personalitatea berarilor cehi de-a lungul istoriei. Iar Stella Artois readuce în România sticla specială de 0,75l în ediție limi­tată, în formă de șampanie, pentru a celebra Crăciunul, și va fi disponibilă în magazine până la finalul lunii ianuarie 2019.
 

 

Citit 762 ori

Articole recente -Maria Vaschi

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.