fbpx Imprimă această pagină

Edenia a lansat trei sortimente de mixuri de fructe pentru smoothies

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Luni, 22 Octombrie 2018 13:49

La sfârșitul săptămânii trecute, brandul Edenia și-a adăugat un nou sortiment de produs în portofoliu, intrând astfel într-o nouă categorie: mixuri de fructe pentru smoothies, în următoarele trei combinații:
• Red Strength - 60% căpşuni, 35% banane, 5% afine;
• Yellow Energy - 42% ananas, 29% mango, 29% papaya;
• Purple Kick - 30% afine sălbatice, 30% coacăze negre, 20% mure, 20% banane.

edenia colaj

 

Cele 3 variante de produs conțin fructe alese, spălate, curăţate, tăiate în cubulețe, porţionate echilibrat şi păstrate prin cea mai curată, sigură şi eficientă metodă: congelarea rapidă.
Fiecare pachet de Edenia Smoothie mix are 500g şi conține 4 porții x 125g de fructe, ambalate individual, ce se pot prepara cu suc de mere, apă, lapte sau iaurt. Recomandarea producătorului este sucul de mere.

 

„Am demarat de curând, cu partenerii noştri comercianţi, discuţiile cu privire la această lansare şi reacţia lor a fost foarte bună şi încurajatoare, arătându-se încântaţi atât de produse şi concept, cât şi de planul de marketing. De aceea ne aşteptăm la o disponibiliate bună, în special în magazinele de tip hypermarket şi supermarket, dar fără să ne limităm la acestea”, a declarat, pentru Piața, Oana Stîncel, Director de Marketing, Macromex – compania care deține și distribuie brandul Edenia.

 

În România, consumatorii sunt din ce în ce mai interesaţi de un stil de viaţă sănătos și de o alimentaţie echilibrată, din surse de încredere. Cu toate astea, încă suntem printre ultimii în Uniunea Europeană în ceea ce priveşte consumul de fructe.

 

oana stincelDespre acest context și despre oportunitățile observate în piață în momentul în care a fost luată decizia lansării noilor produse a vorbit și Oana Stîncel: „De cele mai multe ori, când ne gândim să adoptăm un stil de viaţă mai sănătos, suntem copleşiţi de toate schimbările de comportament pe care credem că le-ar presupune asta şi ne simţim descurajaţi din start. Așa că tot amânăm momentul pentru când vom avea timp sau ne vom simţi mai pregătiţi. În realitate, un stil de viaţă sănătos nu înseamnă o schimbare de 180 de grade, ci gesturi şi alegeri mici pe care le facem, zi de zi, care în timp ne ajută să fim mai echilibraţi. De aceea, am decis să venim în întâmpinarea nevoii de a mânca sănătos, cu câteva mixuri de fructe pentru smoothies – o categorie mult prea discretă azi în România. Ne dorim ca aceste produse să intre în viaţa de zi cu zi şi a românilor, în diverse ocazii de consum: ca mic dejun, în combinaţie cu cereale sau biscuiţi; ca un suc răcoritor sau energizant natural după mişcare; ca un desert uşor atunci când îţi e poftă de ceva dulce etc.”

 

Citit 1136 ori

Articole recente -Maria Vaschi

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.