fbpx Imprimă această pagină

Agricola lansează primul pui tip coquelet proaspăt românesc

Publicat în categoria La zi
Publicat Marți, 25 Septembrie 2018 15:30

Produsul este disponibil începând cu luna septembrie și a fost creat special pentru consumatorii avizaţi care doresc să savureze alături de gustul deosebit, prospețimea acestui pui special.
Experiența de lider în piața puiului cu creștere lentă din România (aproximativ 80% din acest segment) determină AGRICOLA să vină în întâmpinarea consumatorilor cu acest nou sortiment, Cocoșel de Pădure, un pui cu creștere lentă, îngrijit cu atenție în adăposturi special amenajate, hrănit cu cereale, între care 70% porumb, și crescut timp 30 de zile. Dezvoltarea echilibrată a acestui pui, cât şi alimentaţia sa contribuie la crearea unui produs de tip coquelet.


„La AGRICOLA am vrut întotdeauna să oferim consumatorului român produse care să corespundă nevoilor și aspirațiilor acestora. Cocoșelul de Pădure este răspunsul nostru către nevoia consumatorilor avizați care își doresc un pic de răsfăț, calitate, gust şi prospețime românești. Creștem acest pui la Brad, fermele noastre din inima pădurii, în amplasamente cu dimensiuni adecvate pentru creștere la densități mici”, a declarat Grigore Horoi, Preşedintele Grupului AGRICOLA.

 

AGRICOLA își propune să dezvolte această nișă de piață, proiectând o producție de 600.000 capete pe an, respectiv vânzări în primul an de 350 de tone.

 

„Suntem o companie care are responsabilitatea de a duce mai departe o tradiție de peste 60 de ani, materializată în expertiză, respect și recunoaștere. Suntem conștienți de importanța companiei noastre în peisajul economic al zonei în care ne desfășurăm activitatea, dar și al economiei naționale și, de aceea, ne preocupăm să punem în acord tradiția cu modernul, să inovăm, să diversificăm și să anticipăm nevoile consumatorilor noștri”, a precizat Grigore Horoi.

 

Cocoșelul de Pădure se distinge ușor la raft: are în jur de 550 grame, o culoare gălbuie, similară puiului cu creștere lentă și o eticheta inspirată. Prețul la raft este puțin peste 31 lei. Este listat momentan în METRO (refrigerat și congelat), iar în Cora, Auchan, Carrefour și Kaufland este listat doar în stare refrigerată.

Citit 873 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.