Imprimă această pagină

Piața globală a scanerelor de coduri de bare, creștere anuală de peste 7%

Publicat în categoria Actualitatea
Scris de   Publicat Luni, 28 Noiembrie 2022 13:42

Tehnologizarea în raport cu clientul final este un element obligatoriu pentru companiile din retail care vor să își crească indicatorii financiari. Cel mai simplu exemplu este cel legat de imprimarea, citirea și scanarea codurilor de bare ale produselor.

Piața globală a scanerelor de coduri de bare este de așteptat să atingă o evaluare de 7 miliarde de dolari și să crească la un CAGR (Compound Annual Growth Rate) de 7,6% între 2022 și 2031, arată un studiu citat de Custom România, companie specializată în soluții inovative pentru retail, aviatică, logistică, transport public, parcări și altele.

„Companiile se confruntă cu o dublă provocare - dinamică crescută și timp, în general, din ce în ce mai puțin. Apare astfel o schimbare în modul în care produsele sunt alese și dezvoltate. E clar că status quo-ul nu va mai funcționa”, spune Marius Ursulescu CEO-ul Custom Production Europe. Industriile sunt din ce în ce mai automatizate, informațiile sunt din ce în ce mai importante, zonele individuale sunt din ce în ce mai interconectate. „Acestea sunt elemente cruciale pe multe piețe, precum logistică, fiscală, retail, călătorii dar și medical / sănătate. Integrarea deplină a front-end-ului și a back office-ului, datorită tehnologiilor de captare a datelor funcționează deja pe piața din România”, a mai spus Ursulescu. 

Compania deține o fabrică situată în Glimboca (județul Caraș-Severin), unde activează în jur de 100 de angajați, iar produsele realizate aici ajung în 76 de țări.

Citit 293 ori

Articole recente -Valentin Gros