fbpx Imprimă această pagină

Un supermarket Auchan ocupă spaţiul lăsat liber prin ieşirea Carrefour Market din Liberty Center

Publicat în categoria Actualitatea
Scris de   Publicat Marți, 09 Octombrie 2018 13:43

Începând cu data de 8 octombrie, supermarketul Carrefour din centrul comercial Liberty Center din București s-a închis. Administatorii centrului comercial au încheiat un contract pentru deschiderea unui magazin Auchan pe locul lasat liber de Carrefour. Auchan intră în centrul comercial Liberty Center cu un magazin în format supermarket. În prezent, magazinul situat la parterul centrului comercial se află în proces de amenajare și va avea o suprafață de peste 3,600 de metri pătrați.


„Închiderea magazinului Carrefour a reprezentat o decizie de business, pe care am agreat-o împreună cu partenerul nostru, Liberty Center, după o atentă radiografie a pieței, înțelegând că preferințele și exigențele consumatorilor noștri au sporit. Carrefour mulțumește vizitatorilor supermarketului situat în Liberty Center și îi invită, începând cu 8 octombrie, să își facă în continuare cumpărăturile din hipermarketurile şi supermarketurile din apropiere, sau în online, pe Carrefour.ro și în aplicația BRINGO, care le va livra produsele acasă, în 90 de minute, la preț de hipermarket”, se arată într-un comunicat al companiei Carrefour.


"Satisfacerea nevoilor și a aspirațiilor clienților Carrefour este importantă pentru noi, dar în același timp avem o deosebită considerație pentru angajații noștri. Astfel, dorim să menționăm faptul că fiecărui angajat i s-a oferit posibilitatea de a alege noi puncte de lucru în care ar dori să activeze – magazin, sediu sau depozit - luând în calcul criterii precum proximitatea față de casă sau traseul până la muncă, pentru cei din afara Bucureștiului", se mai spune în comunicat.


În paralel, planurile de expansiune ale grupului continuă să rămână o prioritate. De la începutul anului până în prezent au fost deschise 11 supermarketuri noi, iar partea a doua a anului 2018 va sta sub semnul extinderii magazinelor de proximitate, menținând același ritm al expansiunii ca cel din 2017.


De asemenea, S2 va fi marcat și de deschiderea de noi magazine de tip hipermarket, primul fiind hipermarketul Carrefour Roman, în luna noiembrie, care se va afla în interiorul centrului comercial Roman Center Value. Mai mult, vom acorda o atenție sporită diversificării serviciilor pe care le oferim clienților noștri, precum și extinderii numărului de orașe în care punem la dispoziție serviciul Bringo.
Ne propunem ca prin toate aceste acțiuni să consolidăm poziția Carrefour ca fiind singurul retailer din România care propune clienților săi o experiență multi-format completă, dar care în același timp pune la dispoziția acestora alternative pentru modul în care își pot face cumpărăturile. Întărindu-și poziția de lider în comerțul online, prin lansarea portalului unic carrefour.ro (Supermarketul Online, marketplace-ul Carrefour & Partenerii, magazinul mărcii proprii TEX), a aplicațiilor Bringo si Gurmandio, retailerul construiește un univers omnicanal de referință pentru clienți.

Citit 1510 ori

Articole recente -Carol Popa

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.