fbpx Imprimă această pagină

Marius Viju, Mondelez Romania: “Anumite categorii se promoveaza mai mult decat e nevoie, promotiile de pret nu cresc consumul”

Publicat în categoria Stiri
Publicat Luni, 28 Octombrie 2013 23:04

“Retailerii s- au concentrat şi in acest an pe pret si promotii – e batalia lor pentru cote de piata, dar pentru furnizori este o spirala teribila.  Anumite categorii se promoveaza mai mult decat e nevoie; aceste promotii de pret nu cresc neaparat consumul,pentru ca, de exemplu, nu te vei spala mai des daca vei cumpara sapun mai ieftin”, a spus Marius Viju, Director de Vanzari Mondelez Romania, la Horeca & Retail Club organizat de revistele Piata, Modern Buyer si Food & Bar in perioada 23-25 octombrie la Cheile Gradistei.
Preocuparea excesiva pentru competitivitatea de pret in dauna altor mijloace de atragere a consumatorilor este o opinie impartasita de majoritatea furnizorilor părezenti la Clubul de la Cheile Gradistei. Ionut Ilie (Unilever) considera ca pretul este "o unealta de moment. Pretul scazut nu loializeaza, este doar o oportunitate". De asemenea, Irina Mandoiu, director comercial Albalact, a remarcat ca "retailerii s-au concentrat si in 2013 pe pret si pe promovarea marcilor private. Noi ne-am concentrat mai mult pe consumator. Referitor la politica noastra de pret, afirm, inca o data, ca Albalact are o lista unica de pret pentru toti partenerii sai din retail, a spus si Irina Mandoiu.

Horeca & Retail Club a beneficiat de sprijinul partenerilor principali Ursus Breweries, Unilever South Central Europe si Coca-Cola HBC, al partenerilor Albalact, Agricola, Europrod, Salbac, Nordic Import Export, Jidvei, Artmatch, Ford si Domeniile Samburesti (Valvis Holding) si al partenerilor media HotNews, Smark, IQads si AdPlayers.
 

Citit 2211 ori
Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.