fbpx Imprimă această pagină

Cadouri și campanii promoționale în magazinele de brand Farmec și Gerovital

Publicat în categoria Stiri
Publicat Miercuri, 13 Februarie 2019 17:09

În luna martie, Farmec derulează o serie de inițiative dedicate publicului feminin prin campanii promoționale și cadouri în ediție limitată în luna martie. Cele două casete cu cele mai apreciate produse din gamele Gerovital Evolution și Gerovital Beauty reprezintă o variantă ideală de cadou.


Primul cadou conține o apă micelară cu acid hialuronic, o mascara cu o pensulă versatilă și un creion dermatograf negru. Cel de-al doilea include un program complet de 10 fiole cu acid hialuronic, un kit de sprâncene care conține 3 culori și o pensulă dublă, precum și o mascara.


În perioada 1– 8 martie, Farmec oferă clientelor care achiziționează produse de minimum 50 de lei în cadrul rețelei de magazine naționale Farmec și Gerovital un mărțișor simbolic tip brățară. 

 

Comenzile online din luna martie le aduc clienților premii garantate precum produse cadou din gamele Aslavital Mineralactiv, Gerovital Derma+ Premium Care, Gerovital Plant sau Gerovital Evolution. Special de 8 Martie, la achiziția a două cutii de fiole din gamele Premium Care, Aslavital și Gerovital H3 Retinol, consumatorii vor beneficia de o reducere de 30%, iar la produsele de make-up din gama Gerovital Beauty vor fi disponibile, de asemenea, reduceri de până la 30%. Pentru un plus de culoare, Farmec oferă 50% reducere pentru cel de-al doilea ruj Gerovital Beauty achiziționat de pe www.farmec.ro.

 

Citit 195 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.