fbpx Imprimă această pagină

Lidl inaugurează un magazin nou în Brașov

Publicat în categoria Stiri
Publicat Joi, 13 Decembrie 2018 14:12

Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea unui magazin nou în Brașov, pe data de 20 decembrie. Noua unitate este situată pe Strada Spicului, Nr. 5. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de muncă.


Ca parte a strategiei sale de sustenabilitate, Lidl își dezvoltă rețeaua de magazine adoptând soluții pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător. Astfel, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, magazinul din Brașov dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. De exemplu, în unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.


Noul magazin din Brașov are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m² și dispune de aproximativ 140 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă, între 07:30 și 21:30, iar duminică între 8:30 și 20:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 25 de noi locuri de muncă.


Deschiderea magazinului din Brașov îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.


Inaugurarea unității continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Citit 280 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.