fbpx Imprimă această pagină

dm drogerie markt a depaşit pragul de 100 de magazine în România

Publicat în categoria Stiri
Publicat Joi, 13 Decembrie 2018 14:05

Singurul lanț de drogherie din România a deschis azi, 13 decembrie, magazinul cu numărul 100, în România, la Ploiești. Prezent în majoritatea orașelor de peste 40.000 de locuitori din țară, dm drogerie markt este acum mai aproape ca niciodată de comunitatea formată în jurul său, deschizând magazine în punctele cheie, accesibile tuturor cumpărătorilor, pentru a se putea bucura de o experiență aparte, care le satisface nevoile în materie de beauty și wellness.

 

În ultimele 3 luni, dm drogerie markt a deschis magazine noi, în orașe precum Slatina, București, Arad, Oradea, Bacău, Baia Mare, Satu Mare, iar în 14 decembrie se deschide primul magazin dm din Roman.

 

Mereu atentă la nevoile clienților, compania a ales întotdeauna cele mai bune locații pentru amplasarea magazinelor, a creat o infrastructură utilă și a amenajat cu atenție spațiile, în așa fel încât cei care le trec pragul să plece întotdeauna mulțumiți. Cu un public variat, din mai multe categorii, magazinul oferă tuturor posibilitatea de a achiziționa produse dedicate îngrijirii personale, îngrijirii copiilor, curățeniei și stilului de viață sănătos, de la brand-uri proprii, la brand-uri cu renume național și internațional.

 

dm deschidere Ploiesti 4“100 de drogherii în România, dintre care peste 30% în locații cu vizibiltate stradală, reprezintă o împlinire a misiunii de a fi cât mai aproape de clienți. Numai în ultimele trei luni am deschis 11 magazine - un record până acum. Intenția noastră este de a deschide magazine cu o suprafață mai mare, astfel încât să oferim și mai mult atmosfera specifică dm, cu care clienții noștri sunt familiarizați și în magazinele din afara țării.

Pe lângă această performanță deosebită, inaugurarea centrului de distribuție a fost realizată în mai puțin de 6 luni de la prima cărămidă, mai exact în luna octombrie a acestui an, prin eforturile echipei din România, care s-a dovedit a fi cu adevărat dedicată acestui proiect. Valoarea de investiție a proiectului este de aproximativ 13 milioane de Euro și a fost realizată împreună cu partenerul și dezvoltatorul nostru, compania CON-A.

Toate aceste lucruri au fost posibile mulțumită clienților noștri, tot mai fideli și numeroși, angajaților bine pregătiți, care oferă cumpărătorilor consilierea de care au nevoie și brand-urilor de calitate din toate gamele. Marcăm acest moment important bucurându-ne că reușim să fim din ce în ce mai aproape de comunitate, să fim atenți la nevoile ei. Mulțumim pentru susținere și pentru încredere!”, transmite Cristian Crișan, administrator dm drogerie markt România.

Citit 298 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.