fbpx Imprimă această pagină

Mol a lansat MOL GIFT – cardul cadou ce poate fi oferit salariaţilor sau partenerilor de business

Publicat în categoria Stiri
Scris de   Publicat Miercuri, 07 Noiembrie 2018 16:07

Compania Mol a lansat cardul cadou MOL GIFT – unicul card de carburant ce poate fi oferit cadou şi poate fi personalizat. MOL GIFT este un instrument elegant, simplu şi mai ales practic, pe care un client persoană juridică îl poate achiziţiona pentru a fi oferit cadou atât angajaţilor, cât şi partenerilor de afaceri. “Prin cardul MOL GIFT, clientii au la dispoziţie o soluţie elegantă pentru a recompensa contribuția angajaţilor si a partenerilor la succesul afacerii, o modalitate de a le oferi un cadou cu un design ce poate fi personalizat”, transmite compania. Cardul MOL GIFT poate fi încărcat şi activat cu minim 50 de lei.


Folosit ca premiu în diverse promoţii şi acţiuni, cardul MOL GIFT se va dovedi o alegere inspirată pentru campaniile de marketing. MOL GIFT are marele avantaj de a putea fi personalizat în funcţie de campania derulată de clientul cumpărător. Preîncărcat, poate fi folosit pentru a achiziţiona carburant, produse de îngrijire auto şi lubrifianţi sau orice alt produs comercializat în staţiile MOL România.
Până la finalul anului 2018, compania Mol asigură un avantaj cu oferta promoţională: la achiziţionarea de carduri MOL GIFT în valoare de cel puţin 5000 lei (TVA inclus), se primesc cadou carduri suplimentare în valoare de 100 lei (TVA inclus).

 

Citit 235 ori

Articole recente -Carol Popa

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.