fbpx Imprimă această pagină

Farmec, partener al festivalului Electric Castle

Publicat în categoria Stiri
Publicat Luni, 16 Iulie 2018 15:44

Este cel de-al doilea an consecutiv în care brandul Gerovital este alături de fanii festivalului. Prezența Gerovital la Electric Castle 2018 este definită de conceptul “Mai mult decât culoare”, o umbrelă de comunicare care vizează toate activitățile pregătite pentru această ediție. Astfel, în cadrul pavilionului WeShowCase, Gerovital va fi prezent cu trei zone special amenajate pentru a oferi tuturor participanților la festival activări relevante.


Pe durata ediției din acest an a Electric Castle (18 – 22 iulie), Gerovital va defini look-ul fresh, în ton cu ultimele tendințe ale fanilor festivalului, oferindu-le sesiuni de machiaj și manichiură. Acestea vor fi realizate de artiști make-up și experți în estetica unghiilor cu produse din prima gamă de cosmetică decorativă a companiei clujene – Gerovital Beauty.


În premieră pentru brand, va fi pregătită și o activare de testare a diverselor stiluri de machiaj, pe baza tehnologiei de recunoaștere facială. Cu ajutorul tehnicilor de realitate virtuală augmentată, festivalierii vor putea experimenta cu stilurile de make-up, nuanțele și combinațiile cromatice distincte, alegând opțiunea care li se potrivește cel mai bine tenului, dar și propriei personalități.


De asemenea, participanții Electric Castle 2018 vor putea beneficia de o serie de surprize și concursuri cu premii speciale, pregătite în zona de activare a brandului. Gerovital îi încurajează pe festivalieri să participe la concursurile și provocările electrice, care solicită creativitatea în crearea unor versuri amuzante și îndemânarea în realizarea unei manichiuri perfecte prietenilor, probă contra cronometru. Abilitățile, energia și entuziasmul câștigătorilor vor fi răsplătite cu premii constând în produse Gerovital Sun, Gerovital Tratament Expert, Gerovital Geluri de duș și Aslavital.

Citit 390 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.