fbpx Imprimă această pagină

Carrefour câştigă premiul HR Club pentru strategie de resurse umane

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Vineri, 06 Aprilie 2018 14:54

Carrefour România a câştigat premiu HR Club pentru cea mai bună strategie de resurse umane cu proiectul „Lumea Carrefour e mai mult. E despre oameni!”, desemnat unul dintre cele mai valoroase proiecte de Strategie HR.


Revista Piaţa a intuit valoarea inovativă a proiectului „Lumea Carrefour e mai mult. E despre oameni!” şi perspectivele ca astfel de proiecte să dinamizeze acţiunile departamentelor de resurse umane din industria bunurilor de larg consum. Încă de la lansarea lui, revista Piaţa l-a prezentat într-un interviu realizat cu managerul de proiect - Eduard Drăghici, Employer Branding Responsible, Carrefour: „Poveştile angajaţilor, luate împreună, spun povestea noastră a tuturor, a echipei Carrefour”.


premiu edi draghiciPremiul a fost ridicat de Cosmina Nicolau, Manager Recrutare și Employer Branding Carrefour România, împreună cu Eduard Drăghici, Employer Branding Responsible, Carrefour România.

 

 

 

 


Asociaţia profesioniştilor în resurse umane – HR Club – a desemnat câştigătorii celei de a 10-a ediţii a Galei Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane, organizata pe 4 aprilie. La ediţia din acest an au fost premiate 10 companii dintre cele 26 participante cu 46 de proiecte. Companiile din industria FMCG au dominat competiţia, patru companii au cîştigat şase din cele 10 premii, confirmând în acest mod faptul că există soluţii inovatoare pentru gestionarea crizelor de personal de pe piaţa muncii.


Alături de Carrefour, la categoria „Strategie de Resurse Umane”, a fost desemnată câştigătoare şi compania Solina România, cu proiectul „Kaizen Teian”. Solina a mai câştigat un premiu şi în categoria „Recrutare şi Selecţie” cu proiectul „Debut în carieră”.


La Categoria „Formare si Dezvoltare” câştigătorul a fost o companie de top din industria preparatelor din carne - Caroli Foods Group- cu proiectul „Academia de Logistică”.


În secţiunea de competiţie denumită „Management General”, titlul de Managerul Anului a fost câştigat de Dragoş Nan, Plant Manager Ploieşti, Coca-Cola HBC România, în timp ce Solina România, prin Ciprian Gradinariu si Oana Piper, a câştigat titulatura de „Echipa CEO – HR a anului” pentru companii cu mai puţin de 500 angajaţi.

Citit 1386 ori

Articole recente -Carol Popa

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.