fbpx Imprimă această pagină

Achiziție pe piata vinurilor: Zarea S.A. a preluat brandul Sânge de Taur, deţinut de Domeniile Tohani

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Joi, 19 Septembrie 2019 13:39

Această achiziție este parte a strategiei companiei de optimizare a portofoliului de produse cu rulaj ridicat, în vederea consolidării relaţiei cu distribuitorii locali şi reţelele de magazine.

 

„Brandul Sânge de Taur are o notorietate foarte bună, fiind cel mai vândut vin roşu dulce din România, conform Nielsen Audit retail FM 2019. Este un brand cu un rulaj ridicat per SKU şi credem că acest lucru va fi pe gustul distribuitorilor noştri. Zarea a reuşit să îşi dubleze cifra de afaceri în ultimii 5 ani printr-o dezvoltare intensivă în toate categoriile în care activează. Acum evaluăm oportunităţile de dezvoltare extensivă. Suntem interesaţi ca în viitor să facem şi alte achiziţii, dacă vor apărea oportunităţi”, declară Emil Popescu, preşedinte Zarea S.A.

 

Zarea, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa băuturilor alcoolice, a terminat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 150,3 milioane de lei, cu 17,6% mai mare faţă de anul precedent. Compania este lider în categoria vinurilor spumante (cu brandul Zarea), lichiorurilor (cu brandul Florentino) şi sangriei (cu brandul Corrido).

 

Citit 178 ori

Articole recente -Maria Vaschi

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.