fbpx Imprimă această pagină

Coca-Cola lansează două noi campanii estivale și adaugă în gama Cappy Pulpy încă un sortiment

Publicat în categoria La zi
Scris de   Publicat Luni, 09 Iulie 2018 15:10

Coca-Cola transformă momentele obișnuite de vară în momente WOW. Astfel, între 9 iulie si 9 septembrie, cei care doresc să se înscrie în campania „Fii #castigavara si gusta aventuri wow” pot introduce codul de sub capac al băuturilor Coca-Cola pe aplicatia WOAH sau pe site-ul www.woah.ro și vor intra automat în extragerea la sorți. Produsele promoționale sunt Coca-Cola Original 500 ML, 750 ML, 1,25L și 2L, Coca-Cola Zero Zahăr 500 ML, 1,25 ML și 2L, Coca-Cola Lime 500 ML și 2L. Șansele de câștig cresc cu cât sunt introduse mai multe coduri de sub capac. De asemenea, codurile de pe produsele Coca-Cola Zero oferă șanse duble de câștig pentru premiile zilnice sau săptămânale. Campania are acoperire națională, în magazine tip tradițional si modern.

 

În lunile iulie și august campania „Fii #castigavara si gusta aventuri wow” aduce o inovație și la nivel de ambalaj: etichete speciale, transparente. După ce consumatorii savurează o Coca-Cola pot descoperi ce premii WOW pot câștiga. În lunile august și septembrie vor fi disponibile sticle sleeved 330 ml NRGB pentru Coca-Cola Original/Coca-Cola Zero și Lime cu grafică ediție limitată de vară. Pentru dozele 330 ml Coca-Cola Original și Lime va fi disponibilă o nouă grafică, iar pentru dozele 330 ml Coca-Cola Zero producatorul vine cu o nouă experiență WOW pentru consumatori: 4 grafici diferite, fiecare reprezentând câte o melodie de pe noul album al ambasadoarei Coke Zero – Inna. Logo-ul de pe doze poate fi scanat cu Shazam, iar consumatorii pot asculta în exclusivitate noile melodii ale artistei.

 

Dorna pack 500 SimonaDorna lansează consumatorilor în această vară provocarea de a-și lua un #Jobdeosecundă! Printr-un singur click dat pe site-ul dorna.ro, pe orice banner online al campaniei sau pe pagina oficială de Facebook Dorna România, consumatorii pot sprijini dotarea maternităților din România cu incubatoare pentru copiii născuți prematur. Dorna, în parteneriat cu organizația Salvați Copiii este devotată acestei cauze din anul 2013, contribuind până acum la echiparea a 50 de maternități din România, cu 86 de echipamente medicale de specialitate, în valoare aproximativă de 600.000 de euro. Începând cu anul 2015, numărul 1 la nivel mondial în tenisul feminin, Simona Halep, a devenit ambasadorul campaniei.

CAPPY PULPY Pear 330ml PET mai18Inovație - Cappy Pulpy Crushed Pear. Noua băutură conține 12% suc de pere din concentrate și 2% bucăți de pere. Sortimentul este disponibil în ambalaj PET de 330 ml și 1.5 l, adresându-se consumatorilor care își doresc să înceapă dimineața cu energie.

 

Citit 1184 ori

Articole recente -Maria Vaschi

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.