fbpx Imprimă această pagină

La Strada lansează primele înghețate pe băț din portofoliu

Publicat în categoria Info Companii
Publicat Luni, 10 Mai 2021 11:12

La Strada vine în întâmpinarea consumatorilor cu un nou format de înghețată și aduce pentru prima dată în portofoliu înghețate pe băț. Brandul își extinde segmentul de impuls cu două noi sortimente: Ciocolată & Alune de Pădure și Vanilie & Cafea Indiană.


Înghețata de ciocolată cu cremă de ciocolată și alune de pădure, învelită în ciocolată belgiană cu lapte și alune de pădure este acea combinație intens-crocantă de gusturi pe care nu ai cum să o refuzi. Aceasta este disponibilă atât în varianta de 90 ml, cât și în format multi-pack, de 3 x 90 ml.


La Strada Vanilie & Cafea Indiană, un deliciu răcoritor pentru toți iubitorii de cafea, este o înghețată savuroarsă de vanilie cu incluziuni de cafea indiană și glazură de ciocolată belgiană cu lapte. Pe scurt, un mix dulce de bună dispoziție. Înghețata este disponibilă în varianta de 90 ml.


La Strada este un brand de înghețată inspirat din fascinanta și sofisticata lume a modei. Cu o colecție impresionantă de arome prêt-a-porter, La Strada fascinează prin diversitate și inspirație: sorbeturile răcoritoare de fructe și înghețatele delicioase încântă chiar și cele mai sofisticate gusturi.

Citit 240 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.