fbpx Imprimă această pagină

Un produs nou în gama napolitanelor Naty

Publicat în categoria Info Companii
Publicat Miercuri, 11 Noiembrie 2020 11:55

European Food vine în întâmpi­narea nevoilor clienților săi prin lansarea unei noi napolitane delicioase: Naty Brownie cu cremă de cacao și foi maro la gramaj de 180 g.


Noul produs se remarcă prin gustul intens de cacao datorită conținutului ridicat de cacao din cremă și din foile maro de napolitană, fiind ideal persoanelor active care iubesc acest gust.


Astfel, Naty Brownie se adaugă celor 4 sortimente, deja binecunoscute consumatorilor, Naty cu cremă de cacao 180g, Naty cu cremă de vanilie 180g, Naty cu cremă de alune 180g și Naty cu cremă de cacao și glazură 180g, aducând un plus de savoare gamei de napolitane premium, datorită gustului intens de cacao.


Fără conservanți, fără coloranți, fără grăsimi hidrogenate, napolitanele Naty sunt ideale pentru toate categoriile de vârstă, care doresc să savureze ceva dulce în orice moment al zilei, așa cum ne descrie și sloganul napolitanelor Naty „oricând și oriunde”. Consumatorii sunt invitați să urmărească pagina de facebook și pagina de prezentare a producăto­rului pentru a afla toate noutățile cu privire la acest produs.

Producător: European Food
Adresă: str. Teatrului nr. 1-2, Oradea
Telefon: 0259.407.206
Web: www.naty.ro / www.europeanfood.ro
E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Facebook: www.facebook.com/NatyWafers

Citit 204 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.