fbpx Imprimă această pagină

Strauss România și Alex Niculae lansează noul DONCAFÉ SUPREMO 100% ARABICA

Publicat în categoria Info Companii
Publicat Vineri, 09 Octombrie 2020 08:00

Ce se poate întâmpla atunci când mixezi know-how-ul unui jucător mare din industria cafelei cu  expertiza singurului român campion mondial la prăjire cafea? O minune de cafea 100% Arabica: o combinație perfectă între aroma tare și completă specifică boabelor de cafea din Africa și echilibrul și aromele fine ale Americii Centrale.


Probabil cel mai cunoscut artizan din România, Alexandru Niculae este Campion Mondial la Prăjire Cafea/World Roasting Coffee Champion – World Coffee Events Shanghai 2016, Q Grader și un barista pasionat de brewing excepțional.


Rețeta de cafea dezvoltată  îm­­preună cu el se bazează pe o prăjire lentă și controlată care ajută la păstrarea notelor originale și potențează specificul fiecărui sortiment de Arabica! Astfel a rezultat o cafea care surclasează variantele existente în retail, pre­miată în 2020 cu Medalia de Aur  pentru calitate de către specialiștii Institutului German de Calitate DLG.


Doncafé SUPREMO se regă­sește în magazinele din toată țara în ambalaj de 250g și 500g potrivită pentru toate metodele de prepa­rare, măcinată  ideal pentru filtru, espresso manual și French press.
Momentul tău Doncafé a devenit acum 100% ARABICA!

Citit 388 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.