fbpx Imprimă această pagină

URSUS SPECIALITĂŢI

Publicat în categoria Info Companii
Publicat Joi, 09 Iulie 2020 15:26

Pentru că viața e prea scurtă pentru a bea un singur fel de bere, URSUS a lansat recent gama de Specialități, care cuprinde trei sortimente distincte: Retro Carpatin, Pale Ale Panda și Black Grizzly.


URSUS Retro Carpatin este o bere nepasteurizată, cu un gust proaspăt şi bogat, având personalitatea ursului carpatin de pe meleagurile românești. Se adresează celor nostalgici, care ştiu că retro va fi mereu cool şi duc dorul chefurilor legendare de-altădată. Aceştia preferă gustul de bere proaspătă și nepasteurizată, ce păstrează intacte aromele produse de drojdie în procesul de fermentare, nefiind tratată termic.


Noul Pale Ale Panda, ultima inovaţie din gama URSUS, este o bere exotică, mai rar întâlnită pe la noi, care oferă un mix întreg de arome. Are un gust ușor hameiat, cu note subtil fructate, obținute în urma fermentației superioare cu o drojdie de tip Ale. Acest sortiment este perfect pentru aventurierii care se află mereu în căutare de noi experiențe, asemenea speciei distractivore de panda. Deşi abia lansată, URSUS Pale Ale Panda şi-a câştigat deja un loc pe podiumul celor mai bune beri din cadrul competiţiei internaţionale Superior Taste Award 2020, în care i s-a acordat medalia de bronz (Superior Taste Award with 1 Star) de către International Taste Institute (Belgia).


URSUS Black Grizzly este sortimentul de bere neagră adevărată, cu un gust aparte şi spumă cremoasă. Notele bogate de cafea și ciocolată, datorate celor trei specialități de malț prăjit folosite, dau savoare fiecărei înghițituri. Gustul intens se dezvăluie treptat și reflectă personalitatea ursului brun grizzly, ceva mai serioasă, care l-a inspirat.


Personajele cheie care stau în spatele noului concept creativ URSUS Specialități sunt trei specii de urși inventivi și exploratori – Carpatin, Panda şi Grizzly - care au inspirat crearea celor trei sortimente de bere, prin personalitățile lor înclinate spre descoperire.

Citit 435 ori
Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.