Imprimă această pagină

Iaurturile din gama Danone vor purta pe ambalaje poveștile câtorva dintre gospodarii care furnizează lapte către fabrica din București

Publicat în categoria Info Companii
Publicat Joi, 10 Octombrie 2019 15:49

Danone colajScanând QR codul de pe ambalaje direct cu camera foto a telefonului sau intrând pe iaurtuldanone.ro, consumatorii pot afla detalii despre 7 dintre cele peste 140 de familii de gospodari care fac parte din programul socio-economic „O șansă pentru familia ta”, desfășurat în Zimnicea de Danone, împreună cu partenerii săi. Astfel, compania continuă demersul de transparență, pentru a răspunde interesului tot mai mai ridicat din partea consumatorilor cu privire la ingredientele din care sunt făcute produsele alimentare pe care le consumă.

 

De peste șapte ani desfășurăm programul <O șansă pentru familia ta>, prin intermediul căruia am susținut peste 140 de gospodari din Zimnicea să își întemeieze o afacere de familie și să aibă propria mică fermă. Suntem bucuroși că au decis să ne fie parteneri și să ne ofere cel mai bun lapte, pentru care muncesc cu dăruire și responsabilitate. Ne dorim să ducem poveștile lor mai departe și să le vorbim românilor despre sursa laptelui din care sunt produse iaurturile Danone. Doar cu ajutorul lor, reușim să producem în fiecare zi peste 1 milion de iaurturi, care ajung pe mesele românilor și ale europenilor din alte 13 țări”, declară Natalia Gelstein Kiss, General Manager Danone România, Bulgaria şi Ţările Adriatice.

 

În cadrul programului social „O șansă pentru familia ta” au fost donate în total 370 de vaci de rasă, 29 de stații de muls, 7 mașini agricole care să le asigure gospodarilor nutrețuri pentru sezonul rece și s-au organizat peste 800 de ore de curs pe diverse teme, precum igiena, nutriția animalelor și managementul fermei. În 2019, programul merge mai departe cu inițiative în zona de mediu, așa cum este procesarea ecologică a deșeului de grajd și plantarea a peste 8000 de copaci în zonă.

Citit 788 ori

Articole înrudite