Imprimă această pagină

În această toamnă Semana vine cu noutăți pentru clienți și consumatori

Publicat în categoria Info Companii
Publicat Joi, 03 Octombrie 2019 11:46

Cu toții avem haine preferate, indiferent dacă este vorba despre un tricou, o pereche de pantaloni sau o rochie. Dacă am putea, am purta doar hainele preferate și am face orice este posibil pentru a le păstra ca noi pentru cât mai mult timp… poate chiar să le purtăm mai rar sau să le spălăm de mână! Pentru a ajuta la prelungirea vieții hainelor noastre preferate, Semana lansează o nouă gamă de balsam de rufe cu o formulă nouă care nu doar parfumează țesăturile, dar le şi protejează de întindere, uzare și decolorare. Astfel noua Semana Ultra Care oferă hainelor tale prospețime și protecție de lungă durată cu fiecare spălare.


Ce este nou la această gamă?


Pe lângă design-ul nou, premium și parfumurile mult mai intense față de gamele anterioare datorită îmbunătățirii sinergiei dintre capsulele și uleiul de par­fum, noua Semana Ultra Care are o formulă specială care protejează culorile și îngrijește țesăturile oferindu le un efect de catifelare mai bun și de lungă durată.


Noua gamă de balsam de rufe Semana este disponibilă în 4 variante de 1,7L (pentru 68 de spălări) – Blue Whisper, Violet Kiss, Aqua Joy și Sensitive - și în 3 variante de 950ml (pentru 38 de spălări) – Blue Whisper, Violet Kiss și Aqusa Joy -.


Producător: Ficosota LTD;
Distribuitor: Ficosota Marketing România SRL;
Adresa: Strada Mihai Eminescu, nr 144-146, sector 2, București.

Citit 649 ori

Articole înrudite