fbpx Imprimă această pagină

Gebrüder Weiss România investește în capitalul uman, instruind peste 150 de angajați într-un proiect cu finanțare europeană

Publicat în categoria Info Companii
Publicat Miercuri, 11 Septembrie 2019 09:06

În an aniversar, la 25 de ani de la pătrunderea pe piața din România, Gebrüder Weiss implementează un proiect cu finanțare europeană, în valoare totală de 1.957.106,87 lei, 50% din finanțare fiind obținută prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

 

Proiectul este implementat sub titlul „Performanță și inovare prin formare profesională a angajaților (Perform – IN)” (cod SMIS 2014+ : 129139), valoarea sa totală fiind de 1.957.106,87 lei, dintre care 916.233,89 lei reprezintă valoarea cofinanțării Uniunii Europene. Proiectul va fi implementat în perioada 12.08.2019 - 11.02.2021.

 

Personal targetat


Grupul țintă este format din 177 de angajați ce provin din toată țara, cu accent pe județele în care Gebrüder Weiss are puncte de lucru: Brașov, Sibiu, Bacău, Cluj, Giurgiu, Constanța, Dolj, Arad.

 

Obiectiv


Obiectivul proiectului constă în dezvoltarea competitivității și inovării în sectorul prioritar al distribuției, prin facilitarea accesului angajaților la programe de învățare pe tot
parcursul vieții și investiția directă în dezvoltarea competențelor în rândul forței de muncă active.

 

Rezultate scontate


În cadrul acestui proiect, angajații Gebrüder Weiss vor beneficia de programe de formare și vor dobândi o calificare (pentru stivuitoriști). Totodată, aceștia își vor îmbunătăți cunoștințele, competențele și aptitudinile în domenii precum competențe sociale, civice și tehnologia informației. De asemenea, prin acest proiect compania urmărește creșterea performanțelor în plan profesional și îmbunătățirea abilităților prin programele de îmbunătățire procese.

 

„Prin acest proiect vom oferi acces la o succesiune de programe de formare profesională continuă, în vederea îmbunătățirii nivelului de cunoștințe al angajaților noștri, oferindu-le totodată și oportunitatea de a se pregăti pentru un nivel profesional superior. Colegi din departamente precum Logistică, Transport, Operare Date, Vânzări etc., vor participa la diferite cursuri, pe teme precum competențe sociale și civice, competențe digitale, îmbunătățire procese și altele.”, declară Viorel Leca, director general Gebrüder Weiss România.

Citit 305 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.