fbpx Imprimă această pagină

Cărămidă cu cărămidă, cod cu cod, împreună câștigăm mai mult

Publicat în categoria Info Companii
Publicat Vineri, 06 Septembrie 2019 12:24

Fiecare om din viața noastră pune o „cărămidă” la ceea ce suntem. Mai mică sau mai mare. Fie că e vorba de un sfat, un plus de încredere sau un lucru pe care îl învățăm, așa devenim mai buni.


Iar tu, poți pune cărămidă cu cărămidă, cod cu cod și poți câștiga unul dintre cele peste 12.000 de premii din promoția națională Timișoreana.


Nicio zi fără un premiu. Poți câștiga unul dintre cele 100 de vouchere eMAG în valoare de 100 lei pe zi sau unul dintre cele 5 smart TV Samsung de 108 cm, în fiecare zi.


Începând cu 1 septembrie și până pe 31 decembrie 2019 intră pe www.beretimisoreana.ro, doar dacă ai peste 18 ani, și înscrie codurile de sub capac sau cheiță pentru a vedea dacă ai câștigat.


Ai înscris un cod și nu e câștigător? Nu-i nimic, poți înscrie până la 10 coduri promoționale în fiecare zi, pentru mai multe șanse de câștig.


Mai mult, fiecare înscriere individuală reprezintă o șansă în plus și pentru premiul cel mare care va fi introdus în campanie, după cumularea unui număr total de 500.000 de înscrieri.


E simplu. Fiecare cod este o „că­rămidă” pusă la accesarea unui nou set de premii. După 500.000 de coduri înscrise în total în campanie, accesăm împreună premiul cel mare - un voucher pentru casa ta în valoare de 5.000 lei la Dedeman.

Citit 301 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.