fbpx Imprimă această pagină

Prefera Foods lansează de Azi în categoria fresh

Publicat în categoria Info Companii
Publicat Vineri, 10 Mai 2019 10:52

de Azi este noua marcă de produse proaspete cu care Prefera Foods intră în categoria fresh cu supe cremă de legume și smoothie-uri din fructe, fără aditivi, doar ce este mai bun și natural.


de Azi înseamnă mâncare sănătoasă accesibilă tuturor. de Azi este acum, pentru generația în schimbare care știe să trăiască în echilibru atât cu sine cât și cu mediul înconjurător. de Azi este promisiunea pe care ne-o facem că fiecare zi este un nou început să devenim cea mai bună versiune a noas­tră. Nu este o revoluție, ci doar un pas necesar pe care îl facem cu toții spre o viață mai armonioasă: fără mistere în mâncare, fără aditivi, fără înlocuitori. Toate acestea fără să trebuiască să devenim chef în bucătărie. Dimpotrivă, nu mai pierdem timpul căutând mân­carea bună și gătind ore în șir.


În portofoliul de Azi intră supe cremă de mazăre, de linte, de broccoli, de roșii și de hribi, la 390 g, în borcane de sticlă. Rețetele sunt certificate de European Vegetarian Union și dețin ștampila vegană V-Label.


Smoothie-urile de Azi sunt la 250 ml, din fructe 100% și nimic altceva, fără apă sau zahăr adăugate, fără alergeni. Un smoothie de Azi e bun de luat peste tot, pentru că doza de sănătate este ușor de strecurat între toate lucrurile importante. Sortimentația este variată și potrivită pentru toate gusturile: Zen (cu ananas, banane, cocos), Vivant (cu graviola, fruc­tul dragonului, fructul pa­siunii), Vibrant (cu ananas, kiwi, lime), Exotic (cu banane, mango, fructul pasiunii), Voios (cu căpșune, banane), Tonic (cu banane, rodie, afine).


Noile produse sunt în am­balaje de sticlă, pentru că sti­cla nu afectează gustul și le prelungește termenul de valabilitate.


www.deazi.eu

Citit 1191 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.