fbpx Imprimă această pagină

Noi produse în sortimentaţia de cuverturi de ciocolată Midanif

Publicat în categoria Info Companii
Publicat Vineri, 10 Mai 2019 10:48

Anul acesta, Midanif a lansat două produse noi la gramaje diferite: Crema Anamia cu pastă de alune şi Crema Duo, la 220 g şi la 400 g. Ambele produse sunt cu 11% pastă de alune şi vin într-un ambalaj nou, mult mai elegant şi mai atrăgător. Aceste produse se adreseaza tuturor oamenilor, de la mic la mare, acelor oameni care doresc ceva dulce pe pâine, pe clătite, dar nu vor să se confrunte cu gustul dulce înecăcios, ci vor un gust suav, un gust dulce plăcut şi care să te facă să mai vrei.


Produsele Midanif se comercializează atât în retailul tradiţional, în HORECA, dar şi în retailul modern.


„Distribuim produsele noastre în toată ţara. În marile reţele comerciale colaborăm cu Unicarm, Profi România, Auchan România, Kaufland România, Real Hyper Magazine, Mere Supermarket pe produsele vechi, şi am început discuţiile cu toţi clienţii pentru produsele noi. Avem speranţa că, până la sfârşitul anului, noile produse vor fi listate la toţi clienţii vechi şi la câţiva clienţi noi, atât în modern trade cât şi în TT”, a declarat Daniel Balaş, proprietarul fabricii Midanif.


 Midanif este o companie de familie, înfiinţată în anul 2001, având ca obiect principal de activi­tate producţia de cio­colată. Datorită cerinţelor pieţei, fondatorii au început în anul 2002 să dezvolte producţia de ciocolată cuvertură, cremă şi glazură pentru îngheţată, necesare laboratoarelor de cofetarie, patiserie şi fabricilor de îngheţată.


Pe parcursul anilor au investit în companie, ajungând până la investiţii de două milioane de euro. În 2017 au adus o nouă linie de producţie în valoare de peste un mi­lion de euro.

Citit 549 ori
Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.