fbpx Imprimă această pagină

Trei sortimente noi în portofoliul Danonino

Publicat în categoria Info Companii
Publicat Luni, 15 Aprilie 2019 16:50

Cu un ambalaj special, noul Danonino „cel mai cel pentru ghiozdănel” este perfect pentru a fi luat la joacă în parc, în excursie, în plimbările mai lungi ori în pauza de la școală sau grădiniță, atunci când cei mici au nevoie de o gustare rapidă și hrănitoare. Ambalajul său permite o deschidere ușoară și îl face simplu de folosit. În același timp, poate fi transportat cu ușurință în geanta părinților sau în ghiozdanele celor mici.

Noul Danonino colaj


„Noul Danonino este o gustare hrănitoare și delicioasă, potrivită atunci când ești în continuă mișcare afară, la joacă sau la școală. Iaurtul îmbogățit cu vitamina D și calciu, pe care micuții îl adoră, vine acum într-un ambalaj practic și foarte ușor de utilizat, oriunde, chiar și la joacă, fiind perfect pentru consum până la 4 ore de la scoaterea din frigider”, spune Andreea Dumitrescu, Senior Brand Manager Danonino & Disney, în România și Bulgaria.


Noul Danonino „cel mai cel pentru ghiozdănel” este disponibil în magazine în trei variante de gust, căpșuni, căpșuni-banane și vanilie, care vin în ambalaje de 70 grame.

Citit 363 ori
Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.