fbpx Imprimă această pagină

Orbit Professional, acum într-un format fresh

Publicat în categoria Info Companii
Publicat Miercuri, 13 Martie 2019 11:59

Mars, unul dintre cei mai importanți producători din domeniul alimentar din lume, relansează gama de gumă de mestecat cu microgranule Orbit Professional într-un format nou - practic, compact și mereu la îndemână.


Noul Orbit Professional vine și cu o surpriză pentru consumatori: fiecare pachet conține două pas­tile de gumă în plus.


„Întotdeaua le-am rezervat clienților noștri surprize frumoase și am încercat să le răsplătim așteptările cu produse pe gustul lor. Știm că românii au un pachet de Orbit preferat, și anume for­matul clasic cu 10 pastile de gumă. De aceea, am decis să le oferim gama Orbit Professional în același ambalaj practic și îndrăgit”, preci­zează Radovan Veselý, Brand Manager Orbit Central Europe.


Noua gamă Orbit Professional cu 12 pastile este disponibilă în magazine începând cu luna martie, la același preț cu formatul clasic de 10 pastile. Consumatorii pot alege din cele trei sortimente - Strong Mint, Spearmint și White. Pe lângă gustul fresh mentolat, Orbit Professional își păstrează formula specială cu microgranule care oferă o senzație puternică de curățare în orice moment al zilei.


Orbit Professional nu conține zahăr și se adresează persoanelor active, preocupate de sănătatea lor, care își doresc să-și mențină igiena orală pe tot parcursul zilei, indiferent de locul în care se află sau de activitatea pe care o desfășoară. 
Campania de promovare pen­tru relansarea gamei Orbit Pro­fessional este susținută prin­tr‑un spot TV, comunicare in-store și OOH, precum și prin canale de social media și acțiuni de PR.

Citit 375 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.