fbpx Imprimă această pagină

Kantar a lansat Marketplace, noul său magazin online de soluții de cercetare la cerere

Publicat în categoria Info Companii
Publicat Joi, 07 Martie 2019 11:23

Kantar Marketplace s-a lansat în data de 6 martie 2019 în 21 de țări. Până la finalul lunii martie, vor avea acces la această platformă 30 de ţări*), printre care şi România.


Kantar Marketplace este singura platformă de cercetare la cerere care combină calitatea datelor și accesul la paneluri totalizând 80 de milioane de consumatori din întreaga lume cu posibilitatea de realiza studii personalizate cu rezultate rapide, soluții inteligente și consultanță acordată de experți.


La lansare, portofoliul Kantar Marketplace cuprinde:
• Link: Leader-ul global în soluții de pre-testare de reclame în diverse medii, de la reclame TV la reclame digitale, pe panouri stradale, în ziare/reviste și în magazine. Cu o bază de date de aproximativ 200.000 reclame, Link este soluția în care au încredere 90% dintre companiile cu cele mai ridicate investiții în publicitate. Link livrează rezultate care ajută la optimizarea eficienței investiției media într-un timp scurt, chiar și de 6 ore.

 

• Ad Now: Măsurați și îmbunătățiți performanța campaniilor publicitare difuzate. Înțelegeți cum este evaluată reclama în țări și culturi diferite, cât de consistente sunt execuțiile din diverse canale, care este diagnosticul performanței reclamei și care sunt nivelurile optime de investiție.

 

• Quick Polls: o singură întrebare, 1.000 de respondenți în mai puțin de o oră (produs în curs de testare, disponibil la cerere). Cu acces la peste 80 de milioane de consumatori, prin cea mai extinsă rețea de paneluri conectate la nivel global.


o Quick Polls include acces la date de cercetare existente: Răspundeți la întrebările presante accesând mii de sondaje Quick Poll din arhivă.
• DIY Survey: Atunci când este nevoie de mai multe detalii, DIY Survey vă permite să concepeți și să lansați propriile sondaje către un public-țintă în câteva minute. Sondaje rapide, la obiect și eficiente vă oferă feedback de calitate de la consumatori, în timp real (produs în testare, disponibil inițial doar pentru clienții din SUA care îl solicită).

 

Pe parcurs vor mai fi adăugate pe platformă și alte soluții, pentru a extinde accesul ușor la expertiza Kantar. Acestea includ:
• eValuate: Pachetul de testare de concept și inovație Kantar. Prioritizați conceptele câștigătoare, evaluând abilitatea lor de a crește vânzările și nu doar potențialul de a avea succes pe piață.


• Reputation Intelligence: Evaluați acoperirea media a subiectelor despre companie și marcă și a anunțurilor de PR pentru a obține o înțelegere a profilului vostru și a impactului pe care îl au comunicarea și activitățile de marketing asupra știrilor și discuțiilor din social media.


• Global Monitor: Înțelegeți mai clar dinamica principală a aspectelor care vă influențează afacerea, categoria, marca sau consumatorii, incluzând detalii nu doar despre ce se întâmplă, dar și despre motivele pentru care aceste lucruri se întâmplă. Puteți anticipa astfel cu o mai mare certitudine viitorul, oportunitățile și riscurile asociate.

 

Eric SalamaÎn completarea anunțului, Eric Salama, CEO, Kantar, declară: „La Kantar ne concentrăm pe creșterea impactului pe care munca noastră îl are pentru clienți. Facem acest lucru investind în oferirea unei înțelegeri extrem de bune a oamenilor și prin inovație continuă. Kantar Marketplace este exemplul perfect de aplicare a acestor priorități. Permite clienților noștri să aleagă dintr-un spectru de oferte: de la sondaje self-service la instrumente complete de diagnostic aprofundat, care pot fi livrate în doar o zi. Cu acces la peste 80 de milioane de consumatori din întreaga lume, scala panelurilor cu care colaborăm ne asigură că, în urma implementării GDPR, vocea consumatorului poate rămâne cea mai importantă în luarea de decizii, protejând în același timp intimitatea consumatorului.”

 

Will Galgey, CEO Kantar Marketplace, adaugă ”Viteza cu care se dezvoltă mediul concurențial al clienților noștri este din ce în ce mai mare. Clienții noștri se așteaptă să îi susținem în această provocare. Kantar Marketplace este o parte importantă a răspunsului nostru; livrăm cercetare rapidă și precisă într-un timp mai redus și cu costuri mai mici. Pe măsură ce lansăm mai multe soluții pe platformă, aceasta va transforma felul în care interacționăm cu clienții și îi susținem. Prima reacție a acestora a fost extrem de bună, pentru că recunosc puterea pe care o are combinația dintre expertiza noastră bogată și amprenta noastră cu unele dintre cele mai inovatoare și prietenoase tehnologii din industrie.”

 

*) Datele de lansare pentru Kantar Marketplace:
• 6 martie: Argentina, Australia, Brazilia, Canada (în limbile engleză și franceză), Chile, Columbia, Franța, Germania, Ungaria, Italia, Indonezia, Mexic, Olanda, Noua Zeelandă, Filipine, Singapore, Spania, Thailanda, Turcia, UK, SUA;
• 30 martie: Danemarca, Irlanda, Japonia, Coreea de Sud, România, Suedia, SUA (limba spaniolă), India, Polonia.

 

 

Citit 246 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.