fbpx Imprimă această pagină

Zarea rescrie istoria prin lansarea vinarsului ZAREA 1912 XO

Publicat în categoria Info Companii
Scris de   Publicat Marți, 29 Ianuarie 2019 19:36

Compania Zarea a lasat vinarsul ZAREA 1912 XO, licoarea prin care renaşte istoria unuia dintre cei mai proeminenţi producători de vinuri spumante şi a băuturi distilate din vin din România. Utilizând învăţături cu adevărat valoroase din arhiva Zarea cu reţete documentate, compania a renăscut vinarsul de înaltă clasă învechit în butoaie de stejar, cu aromă bogată, caracter puternic şi gust sofisticat.


Povestea ZAREA începe la 1912 odată cu descălecarea neamţului Wilhelm Mott, care pune bazele unei mici făbricuţe de băuturi în Micul Paris, fabrică ce devine simbol al eleganţei şi al rafinamentului în perioada interbelică. Istoria merge mai departe în anii ’50, când cele mai nobile băuturi din România se realizau la secţia ZAREA 5, secţia de “Coniacuri de calitate superioară”, în care maeştrii gustului înfrăţeau distilatul din vinuri învechite şi maceratele naturale. Multe dintre vinarsurile din crama ZAREA au fost medaliate în cadrul competiţiilor internaţionale.


ZAREA reuneşte adevăratele talente ale industriei băuturilor, cunoscători ai gustului care dezvoltă în zeci de ani reţete fine ale vinarsurilor, a căror recunoaştere a fost atestată de-a lungul timpului prin nenumăratele medalii obţinute la competiţii internaţionale. Tradiţia de producător de băuturi spirtoase de înaltă calitate este recunoscută şi azi, când consumatorii români au votat ZAREA ca fiind Nr.1 în ceea ce privește Calitatea în categoria Băuturilor Spirtoase conform studiului de piața QUDAL – QUality meDAL realizat de ICERTIAS în România.
Vinarsul ZAREA 1912 XO va fi prezent pe rafturi într-o sticlă excepţională cu prezentare premium de 0,7 litri, ambalată într-o cutie elegantă individuală.

Citit 776 ori

Articole recente -Carol Popa

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.