fbpx Imprimă această pagină

Trendsetteri 2020 - Despre viziunea viitorului

Publicat în categoria Trendsetteri
Scris de   Publicat Joi, 11 Iunie 2020 09:33

Singurul lucru care nu se schimbă în lumea noastră este faptul că lumea noastră este într-o continuă schimbare. Așa cum este firesc, vorbim foarte mult despre schimbări: le analizăm, le explicăm, le disecăm, le evaluăm sau le estimăm consecințele. Uneori - și aceasta nu mai este firesc – constatăm că vorbim prea puțin tocmai despre geneza schimbărilor şi despre cei care le determină, despre cum gândesc ei, despre viziunea lor, despre ce anume îi animă și cum își imaginează ei viitorul.

Domeniul bunurilor de folosinţă zilnică, cel mai strâns legat de viaţa noastră, este, probabil, domeniul cu cel mai alert ritm al schimbărilor. Indiferent de calibrul lor, acestea se înscriu în curentul de evoluţie setat de cei care au viziunea viitorului. Sunt cei care deschid noi orizonturi şi arată calea de dezvoltare, cei care îşi asumă responsabilitatea înnoirii. Sunt cei care simt oportunităţile atunci când întâmpină provocări, cei cu atitudine proactivă şi cu iniţiativă. Sunt cei care inspiră partenerii de afaceri şi competitorii. Sunt trendsetterii.

Lor, vizionarilor din industria bunurilor pe care le folosim zilnic le este dedicat dosarul TRENDSETTERI 2020. Lucrarea noastră, aflată în anul al treilea de apariţie, este o concretizare a consideraţiei faţă de organizaţiile, echipele şi brandurile care au curajul şi capacitatea de a determina direcţiile de dezvoltare. În paginile care urmează publicăm o serie de articole despre personalitatea şi rolul trendsetterilor în evoluţia pieţei FMCG, punctăm câteva din trendurile actuale şi detaliem viziunea trendsetterilor despre dezvoltarea categoriilor în care operează.

Continuăm acum serialul început în urmă cu doi ani, prezentând noi echipe vizionare care orientează dezvoltarea segmentelor de piaţă în care operează, precum şi reconfirmări ale statutului de trendsetteri. Întocmai ca la precedentele ediţii, considerăm lipsită de sens ierarhizarea după criterii valorice a echipelor trendsetter, astfel că vom publica materialele următoare în ordinea alfabetică a denumirii companiilor care au ales să împărtăşească cititorilor noştri viziunile despre prezent şi mai ales viitor.

Citit 192 ori

Articole recente -Cristi Bădescu

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.