fbpx Imprimă această pagină

Noi pentru România: De 34 de ani gătim cu pasiune pentru toți românii, indiferent de regiune

Publicat în categoria Noi pentru Romania
Publicat Joi, 04 Octombrie 2018 15:07

Vlad Ciuburciu, Director General Vascar

„Am pornit la drum cu un gând - acela de a oferi clienților și partenerilor noștri calitate la nivel de excelență în industria de procesare a cărnii din România. În această călătorie, am transformat fiecare obstacol într-o nouă oportunitate și am țintit întotdeauna mai sus.

Astăzi, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, cu un portofoliu format din două branduri prestigioase, Moldova în Bucate și Vascar.

De-a lungul timpului, ne-am adaptat realităţilor pieţei şi nevoilor mereu în schimbare ale clienţilor noştri. Însă, un lucru a rămas la fel. Calitatea este valoarea fundamentală ce defineşte şi modelează cultura noastră antreprenorială, fundaţia pe care se sprijină activitatea noastră de zi cu zi şi recunoaşterea Vascar pe piaţă.

Respectăm clienții şi ne propunem zilnic să ne ridicăm la nivelul pe care şi-l doresc. Suntem responsabili față de consumatori și de aceea investim în cele mai performante tehnologii de preparare a cărnii. Și știm foarte bine că nu putem excela dacă nu există pasiune, pentru că secretul mâncării gustoase este să o prepari cu suflet.”

 

 

Din 1984 și până în prezent, Vascar a reușit să devină o companie puternică și activă, cu o cifră de afaceri de peste 16 milioane de euro la finalul lui 2017, peste 350 de angajați și o fabrică modernă la Vaslui, unde se produc mai mult de 250 de sortimente de preparate din carne și conserve.

Vascar distribuie produsele companiei atât prin cele 18 magazine proprii din regiunea Moldovei, cât și prin rețeaua de KA și magazine tradiționale partenere, la nivel național. Totodată, Vascar realizează produse „marcă proprie” pentru unele dintre cele mai mari hypermarketuri și supermarketuri: Kaufland, Carrefour, Mega Image, Lidl și Penny.

 

specialitati rumeniteISTORIA VASCAR

1984: S-a înființat compania Industria Cărnii Vaslui. În scurt timp, şi-a schimbat numele în VASCAR.

1994: Se deschid primele magazine proprii Vascar.

2000: Vascar devine societate pe acțiuni și ­încep investițiile importante în dezvoltare. 

2007: Compania a ajuns la o cifră de afaceri de aproximativ 8,4 mililoane euro. În 2008 cifra de afaceri crește cu 19%, ajungând la aproximativ 10 milioane de euro.

2011: Vascar a obținut „Food Safety System Certification” - FSSC 22000 : 2011.    

2013: Rebranding corporate și de produs. 

2015: Lansarea gamei complete premium ­Moldova în Bucate.

2017: Mușchiul File Crud Uscat Feliat Moldova în Bucate a
fost desemnat Produsul Anului 2017. Produsul Anului reprezintă cel mai amplu studiu de comportament al consumatorilor din ­domeniul FMCG realizat în România, iar ­Mușchiul File Crud Uscat Feliat Moldova în Bucate a obținut cel mai mare punctaj din perspectiva a trei ­criterii: inovație, atractivitate și satisfacție.


 

Cârnații cu busuioc Moldova în Bucate au primit trofeul Gustul ales la categoria Produse din carne, în timp ce Mușchiul file țărănesc Moldova în Bucate a primit Premiul Special al Juriului pentru Cel mai Sănătos Produs, în cadrul competiției naționale Ora de bun gust, organizată de RO.aliment.

Chef Horia Virlan devine brand ambasador pentru gama de produse premium Moldova în Bucate, de la Vascar. Totodată, se lansează o extensie de gamă Moldova în bucate ce poartă semnătura lui Horia Vîrlan – gama cuprinde preparate din carne pregătite după rețete create special de Horia Vîrlan pentru brandul Moldova în Bucate.

Vascar a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de peste 16 milioane de euro.

 

 

HV2018: Vascar a lansat linia de produse Alege natural, fără E-uri, care cuprinde o gamă variată de produse cu ingrediente 100% naturale - fără E-uri, aditivi, conservanți sau coloranți - cu gust bogat, savuros, obținut din carne atent ­selecționată și condimente naturale.

Sub umbrela Alege Natural, Fără E-uri se găsesc în prezent: produsele rumenite Moldova în Bucate (Mușchi file rumenit și Ceafă rumenită, Salam rumenit și Salam de vară rumenit și Cârnați țărănești rumeniți) care au un design de etichetă nou, specialitățile de rață Moldova în Bucate (Pulpă de rață și Piept de rață), produsele Moldova în Bucate din gama Horia Vîrlan (Burger 100% antricot de vită, Cârnăciori de casă, Cârnăciori de casă picanți și Cârnați țărănești cu busuioc), gama de carne fresh 100% românească (Cotlet de porc cu os, Ceafă de porc cu os, Carne tocată,  Șnițel din carne de porc), gama de mâncăruri și ciorbe la conservă Moldova în bucate.

Citit 624 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.