fbpx Imprimă această pagină

Constantin Bratu preia funcția de director general al Green Resources Management

Publicat în categoria Alte articole
Scris de   Publicat Miercuri, 06 Octombrie 2021 14:50

Constantin Bratu a fost numit, începând cu 1 octombrie 2021, în funcția de director general al Green Resources Management, organizație care implementează răspunderea extinsă a producătorilor pentru deșeurile de ambalaje (OIREP). Green Resources Management este un joint venture între Heineken și Green Group, cel mai mare grup integrat de reciclare din Sud-Estul Europei și un important jucător în economia circulară din România.

Astfel, după ce Irina Ionescu, fost Corporate Affairs Director pentru România, ulterior pentru regiunea Adria în cadrul companiei Coca-Cola HBC, a preluat funcția de director general al companiei GreenPoint Management ( compania nu face parte din Green Group, este doar o coincidență de nume), industria OIREP-urilor a mai cooptat un specialist ce a acumulat experiența profesională în industria băuturilor din România.

Constantin Bratu vine cu 16 de ani de experiență în poziții de senior și top management în cadrul unora dintre cei mai importanți jucători din industria FMCG din România, printre care se numără Coca-Cola, British American Tabacco și Asociația Berarii României. Experiența sa anterioară alături de producători, precum și formarea educațională în business management și finanțe, reprezintă atuurile lui Constantin Bratu, pentru a coordona Green Resources Management într-o nouă etapă de dezvoltare.


“Sunt onorat să preiau această poziție, să lucrez alături de o echipă bine consolidată și profesionistă și să iau parte la dezvoltarea unei companii cu rol strategic în managementul deșeurilor. Misiunea mea principală va fi creșterea cotei de piață a companiei și implementarea unui mix de servicii mai eficient, adaptat nevoilor producătorilor în efortul lor de a trece la modelul circular”, a declarat Constantin Bratu.

Citit 353 ori

Articole recente -Carol Popa

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.