Imprimă această pagină

Coca-Cola HBC România, Ursus Breweries și Tetra Pak România s-au alăturat în calitate de parteneri conferinței SUSTAINABILITY & CSR EXCELLENCE – O NOUĂ IDENTITATE ÎN SUSTENABILITATE

Publicat în categoria Alte articole
Scris de   Publicat Luni, 24 August 2020 22:05

Companiile Coca-Cola HBC România, Ursus Breweries și Tetra Pak România au confirmat participarea în calitate de parteneri la prima conferință în aer liber organizată în industria bunurilor de larg consum în această toamnă: SUSTAINABILITY & CSR EXCELLENCE – O NOUĂ IDENTITATE ÎN SUSTENABILITATE.


Astfel, Alice Nichita, Public Affairs Manager, Coca-Cola HBC România, Robert Uzună - Vicepreședinte Corporate Affairs, Ursus Breweries și Dina Epifanova, Sustainability Transformation Manager Tetra Pak vor fi speakeri în cadrul celui mai important eveniment ce abordează problematica sustenabilității în industria bunurilor de larg consum.


Ei se alătură speakerilor deja anunțați pentru acest dezbateri: Valer Hancaș, Director Comunicare & Public Affairs, Kaufland România, Anna Katharina Scheidereiter, CSR Manager, Kaufland România, Cristina Hanganu, Director de comunicare & CSR, Lidl România, Dana Dobrescu, Corporate & Government Affairs Manager, Mondelez România și Dragoș Tuță Mihaylov, Cofondator Ambasada Sustenabilității.


La cel mai important eveniment despre NOUA IDENTITATE A SUSTENABILITĂȚII în perioada post COVID 19 s-au alăturat ca parteneri cele mai importante companii din industria bunurilor de larg consum, din perspectiva abordării sustenabile a businessului și a Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă: Kaufland România, Coca-Cola HBC România, Lidl România, Ursus Breweries, Mondelez International, Tetra Pak România, Carpathian Springs cu brandul Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești, Tchibo România cu brandul Davidoff, Cardanti și Ambasada Sustenabilității în România.

 

Caro


A doua ediție a conferinței SUSTAINABILITY &CSR EXCELLENCE, organizată de PIAȚA pe 10 septembrie la București, se va desfășura în acest an în cadrul natural oferit de pajiștea de la complexul hotelier CARO. Locația va oferi astfel participanților, speakerilor și partenerilor posibilitatea de a interacționa respectând în același timp normele de distanțare și protecție necesare în combaterea expansiunii pandemiei Covid 19.

Tema centrală a conferinței - O NOUĂ IDENTITATE ÎN SUSTENABILITATE – are de această dată un corespondent și în locația aleasă pentru a dezbate cele mai importante modificări în abordarea sustenabilității ca urmare a evenimentelor neprevăzute din prima jumătate a acestui an. O NOUĂ IDENTITATE ÎN SUSTENABILITATE înseamnă și o nouă abordare a businessului, prin prisma impactului asupra mediului. Iar cadrul natural oferit de aleile umbroase și pajiștea însorită din complexul hotelier CARO sunt decorul perfect pentru o discuție serioasă despre problemele pe care industria bunurilor de larg consum le generează în raport cu mediul înconjurător, dar și despre soluțiile pe care companiile le-au adoptat pentru reducerea impactului asupra mediului.

Conferința va începe la ora 16.00 și se va încheia cu un cocktail. Rezervați din timp bilete de participare AICI, deoarece conjunctura actuală a pandemiei ne determină să stabilim o limită maximă a locurilor disponibile la acest eveniment.

Citit 1728 ori

Articole recente -Carol Popa

Articole înrudite