fbpx Imprimă această pagină

BRANDURI 100 ani: Peste jumătate de secol de excelență în cosmetică pentru Gerovital

Publicat în categoria Branduri pentru 100 de ani
Publicat Luni, 20 Mai 2019 11:02

„Gerovital este o marcă emblematică, șlefuită și construită prin pasiune, inovație și inspirație din valori românești.

 

TurdeanVom continua planurile de dezvoltare ale brandului prin noi lansări de produse și deschideri de noi magazine de brand.”


Mircea Turdean, CEO, Farmec

 

 

 

 

 

Brand story


Povestea de succes a Gerovital, considerat unul dintre cele mai puternice branduri românești, a început acum 52 de ani. De atunci, brandul a devenit un adevărat simbol în materie de îngrijire și de frumusețe românească. Gerovital comercializează produse și la nivel extern, bucurându-se de aprecierea consumatorilor din peste 30 de ţări.


Datorită procedurilor de modernizare şi inovare la nivel de fomulare, design şi ambalaj, astăzi brandul Gerovital reuneşte 17 game destinate îngrijirii tenului, părului şi corpului, care se adresează tuturor categoriilor de consumatori.


interioren luxury OUT 01Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 Classic, Gerovital H3 Derma+ Premium Care sunt doar câteva dintre soluțiile de îngrijire a tenului sub umbrela Gerovital, îmbunătățite și completate constant cu noi produse.
Cu toate că notorietatea brandului a fost câștigată în special prin produsele antirid, specialiștii Gerovital au fost mereu atenți la toate categoriile de consumatori. Astfel, Gerovital Plant, Gerovital Hyaluron C și Gerovital Stop Acnee sunt unele dintre gamele destinate tinerilor, în timp ce, pentru nevoile particulare de îngrijire ale bărbaților, Farmec a relansat Gerovital Men anul acesta.


În ultimii doi ani, brandul a pătruns pe două noi segmente de piață – cel al produselor de lux, prin lansarea gamei Gerovital Luxury, și cel al cosmeticii decorative, prin gama Gerovital Beauty. Gerovital Luxury reprezintă o strategie complexă anti-age, de întârziere a îmbătrânirii celulare şi de neutralizare a efectelor provocate de stresul fizic şi emoţional, în timp ce gama Gerovital Beauty cuprinde produse eficiente, destinate fiecărei etape de machiaj. Pe lângă aceste lansări-premieră, în ultimul an a fost modernizată gama Gerovital Tratament Expert, dedicată îngrijirii părului.


Pentru rezolvarea celor mai sensibile probleme ale tenului, în colaborare cu specialiști din domeniul sănătății, au fost concepute gamele de produse dermatocosmetice Gerovital H3 Derma+ și Gerovital H3 Derma+ Premium Care, disponibile exclusiv în farmacii.


Sub umbrela Gerovital se regăsesc, de asemenea, produse dedicate îngrijirii corporale, produse de protecție a pielii în timpul expunerii la soare sau produse utilizate exclusiv în saloanele cosmetice.
Încrederea şi aprecierea de care se bucură brandul Gerovital au ajutat compania Farmec să se extindă şi pe alte segmente şi să inaugureze primul magazin Gerovital din România, în septembrie 2016. De atunci, alte 17 magazine au fost deschise pe întreg teritoriul ţării – București, Cluj-Napoca, Constanța, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea şi Râmnicu Vâlcea.


În dezvoltarea brandului cosmetic Gerovital, compania Farmec s-a inspirat de la început din autenticitatea românilor, încercând să pună în valoare frumusețea naturală și influența acesteia asupra noastră. De aceea, de anul Centenarului, Gerovital a creat manifestul „Unirea la feminin”, prin care a promovat solidaritatea feminină și bunătatea, ca cele mai înalte forme ale frumuseții. În cadrul campaniei desfășurate în 2018, femei din grupuri vulnerabile au beneficiat de kit-uri Gerovital și de sfaturi de îngrijire.

 

Fișă de brand

Gerovital este unic și durabil prin istoria sa de peste o jumătate de secol: dezvoltat de renumitul medic Acad. Prof. Dr. Ana Aslan, acesta a fost îmbunătățit permanent, îmbinând tradiția cu inovația, și adaptat la nevoile actuale ale consumatorilor. Este un brand credibil prin faptul că la baza sa stau cercetarea, experiența de zeci de ani în domeniul cosmetic, o colaborare interdisciplinară consecventă, dar și o cunoaștere profundă a prefe­rințelor româncelor în materie de îngrijire personală. Gerovital este un brand-emblemă al României, cunoscut la nivel mondial, fiind sinonim cu tinerețe, frumusețe naturală, sănătate, de aici și deviza
„Doctor în frumusețe”.

 
Dacă brandul Gerovital ar fi o ­persoană, cum l-ați descrie?

Marca de cosmetice Gerovital = un specialist cu experiență valo­roasă, apreciat pentru grija pe care o acordă tuturor fanilor săi. Este perseverent, inovator și eficient, un adevărat purtător de cuvânt al valorilor românești și al excelenței în cosmetică, despre care se vorbește atât la nivel local, cât și internațional. Un doctor în frumusețe.

 

Citit 570 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.