fbpx Imprimă această pagină

#BranduricuBuletindeRomânia - Am crescut ca un brand local și ne creionăm drumul către unul național

Publicat în categoria Branduri cu buletin de România
Publicat Luni, 15 Iunie 2020 17:20

Diana reprezentantiCredem cu tărie că marile valori umane și profesionale trebuie să se așeze rând pe rând la temelia acestei regiuni și a oamenilor care locuiesc aici. Numai așa putem să dăm mai multă valoare prezentului și viitorului nostru comun. Contribuind cu priceperea noastră, cu munca și produsele noastre, cu generozitatea noastră și cu timpul nostru la valorile comunității în care trăim. Am crescut ca un brand local, ulterior regional și ne creionăm drumul către național. Știm cât este de greu să te faci cunoscut, să ajungă oamenii să îți cunoască cu adevărat valori ale brandului. Să îți încerce rețetele, să îți recunoască gustul și să te aleagă de fiecare dată. Știm toți poves­tea asta, este ca o luptă contra curentului.

AICI versiunea video: DIANA - brand vâlcean, bun naţional 

 

Industria cărnii este fragmentată și concurențială, dar acest lucru nu ne sperie, ci doar ne determină să fim mai buni. Astfel, depunem toate eforturile necesare pentru a păstra și pentru a crește calitatea produselor și preparatelor DIANA, iar acest lucru s-a dovedit a fi cheia succesului pentru noi.

 

Dezvoltarea face parte din ADN-ul companiei DIANA. Pentru noi miza este evoluția și facem tot posibilul să creștem și să ne extindem pe cât posibil.

 

 

Diana cifreÎncă de acum 2 ani am inițiat cel mai amplu proiect de renovare al Abatorului și Fabricii de mezeluri DIANA. Modernizarea și retehnologizarea zonelor de producție și de ambalare a produselor și a preparatelor din carne. Obiectivele acestei investiții sunt dezvoltarea și automatizarea proceselor tehnologice la cele mai înalte standarde, optimizarea fluxului de producție, creșterea capacității de picking, precum și extinderea atât a secțiilor direct productive, cât și a sediului central.

 

Ponderea materiilor prime locale


Toate animalele vii care se abatorizează la DIANA sunt de origine România. Din păcate, ultimul an a venit cu surprize, majoritatea mai puțin plăcute. Pesta porcină, pandemia ne-au forțat să apelăm la importuri de piese, materie primă, pentru a putea menține nivelul de producție curent. Putem totuși să observăm o revenire a prezenței materiei prime pe piața locală a cărnii de porc. Din păcate, nu putem fi atât de relaxați în ceea ce priveşte carnea de vită. Întâmpinăm goluri în piața bovinelor. ­Pentru a putea reduce situaţiile de out of stock apelăm și la importuri.

 

Numărul locurilor de muncă asigurate direct şi indirect de brand

 

Dintotdeauna, am încercat să dezvoltăm relații de afaceri în primul rând cu parteneri locali. Credem că e foarte important să dai înapoi comunității care te ajută să crești atât de frumos. Astfel, materiile prime, ambalaje, etichete și auxiliare sunt pe cât de mult posibil românești. Doar dacă nu reușim să găsim furnizori locali/naționali, apelăm la piața externă.

 

Diana ccitate

 

Succesul și eșecul merg mână în mână. Cu cât un business crește, cu atât cresc toți partenerii din lanț. Este un proces natural. Un business de succes înseamnă de cele mai multe ori trecerea prin experiențe și încercări repetate, uneori pozitive, alteori provocatoare.

 

Pentru noi, rețeta businessului de familie este încrederea. Încrederea în echipa DIANA, încrederea în partenerii de business. Cu un plan pe termen mediu și lung poți să combini sănătos o strategie de brand cu acțiuni. Și pentru că gândim tot timpul pe termen lung, și relațiile de afaceri reflectă asta. Căutăm stabilitate, loialitate și construirea unei relații pe termen lung.

Citit 281 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.