fbpx Imprimă această pagină

#BranduricuBuletindeRomânia - Investiții pe termen lung în fabrica ETi din România

Publicat în categoria Branduri cu buletin de România
Publicat Luni, 15 Iunie 2020 16:55

Eti reprezentantImportanţa pentru companie a caracterului românesc al brandurilor fabricate local.


Dacă în urmă cu câțiva ani eram prezenți cu doar două branduri, în prezent avem un portofoliu de 12 branduri active pe piața românească și ne bucurăm că o parte dintre acestea sunt produse local în fabrica noastră din comuna Ghercești, județul Dolj. România a fost aleasă din zece țări luate inițial în calcul și este prima destinație unde grupul ETi a ales să deschidă o ­fabrică în afara granițelor țării de origine, iar investiția de peste 40 de milioane de euro alocată demarării acestui proiect este una din cele mai mari în industria alimentară din România ultimelor trei decenii. În pre­zent, produsele care ies pe poarta fabricii ­noastre, peste 80 de SKU-uri, sub brandurile produse local (Puf, Petit Beurre, Cicibebe și Crax) sunt comercializate nu doar pe piața românească, ci și pe alte piețe, o mare parte din producție mergând la export.

 

Angajamentul pe termen lung al companiei faţă de producția locală de bunuri de larg consum şi faţă de operatorii parteneri.
Fabrica, amplasată pe un teren de 8 ha și construită pe o suprafață de peste 76.000 mp, echipată cu unele dintre cele mai performante tehnologii din domeniu, a fost concepută astfel încât să poată fi extinsă ca să putem produce pentru mai multe piețe externe. În prezent, avem o capacitate de producție anuală de 13.000 de tone și aceasta se poate tripla dacă condițiile din piață o vor impune. Pe termen mediu, ne-am propus să ajungem în top cinci cei mai mari producători de dulciuri pe piața românească și să continuăm dezvolta­rea portofoliului cu branduri puternice, ­recunoscute la nivel internațional.

 

Drumul brandurilor ETi în România


Eti citat 1Fabrica ETi din apropierea Craiovei, inaugurată în urmă cu patru ani, are, în prezent, trei linii operaționale și de pe o singură linie se pot realiza până la patru produse diferite, echipamentele fiind în așa fel instalate încât trecerea de la un produs la altul să aibă loc fără nicio problemă, totul se întâmplă însă contra cronometru, cu cea mai mare precizie. Procesul de producție este aproape complet automatizat, singurul moment în care intervin angajații fabricii este la final, în etapa de ambalare a produselor. Fiind o companie din domeniul alimentației publice, responsabilitatea față de sănătatea consumatorilor este imensă, de aceea toate etapele de producție se desfășoară întotdeauna în condiții de maximă siguranță. Cu atât mai mult acum, în această perioadă de criză medicală fără precedent prin care trece omenirea, în fabrică am implementat măsuri suplimentare de protecție și igienizare astfel încât întreg procesul de producție să se desfășoare în condiții optime atât pentru angajați, cât și pentru ­produsele marca ETi care ajung pe rafturile ­magazinelor și apoi pe mesele românilor.

 

Fabrica produce la cote ridicate de performanță și acest fapt se datorează sistemului de integrare pe verticală, în plus, mai bine de jumătate dintre echipamentele instalate la Craiova sunt fabricate de ETi ­Machinery, o companie din cadrul grupului care produce utilaje exclusiv pentru fabricile ETi, în felul acesta creându-se o reală diferențiere a produselor în piață.

 

Eti poza puf deliciosETi Puf, biscuiții cu bezea, acoperiți cu granule aromate, „dragoste la prima degustare” pentru copii și adolescenți, se produc în România. Chintesența unui brand inovator, unic pe piață și cu tradiție, unul dintre cele mai trainice din portofoliul grupului ETi, de la deschiderea fabricii din parcul industrial Ghercești, biscuiții ETi Puf comercializați pe piața locală și nu numai, se produc în România și au ajuns acum la o gamă diversificată de arome și sortimente, fără niciun competitor direct pe piață. Produși din ingrediente de calitate, biscuiții cu bezea înfățișează repre­zentări ale unor personaje amuzante, care reușesc de fiecare dată să-i fascineze pe cei mici, cei mai înfocați fani ai faimoșilor ETi Puf.

 

Eti citat 2

 

Sticksurile Crax din portofoliul ETi sunt, de asemenea, produse pe piața românească. În varianta crocante sau fragede, aceste gustări sărate sunt produse pe baza unor rețete cu gust bogat și prin folosirea unei varietăți de arome și mixuri de ingrediente. Pentru cei care preferă varianta clasică cu sare, fie pentru cei care optează pentru sortimentele picante ori cu brânză, susan sau ierburi aromatice, sticks-urile Crax sunt o gustare sățioasă, disponibile în ambalaje de 40 gr sau 110 /120 gr.

 

Eti cifreCu o rețetă dezvoltată în urmă cu mai bine de 40 de ani, din 1979, biscuiții ETi Petit Beurre, reprezentativi pentru categoria din care fac parte – biscuți cu unt, un tip de gustare cu ocazii multiple de consum, foarte apreciată peste tot în lume, atât de către consumatorii adulți, cât și de copii, sunt un alt exemplu de produs marca ETi fabricat în România.

 

Până în septembrie anul trecut, acești biscuiți erau produși sub numele de ETi Tea Biscuits, ulterior, odată cu finalizarea unui proces de rebranding dezvoltat special pentru a aduce designul ambalajelor în linie cu calitatea produselor, au devenit ETi Petit Beurre, păstrând însă neschimbată rețeta de biscuiți savuroși cu unt și ingrediente de cea mai bună calitate.

 

Eti citat 3

 

Citit 413 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.