fbpx Imprimă această pagină

#BranduricuBuletindeRomânia - Farmec - modelul unui business flexibil pe timp de criză

Publicat în categoria Branduri cu buletin de România
Publicat Luni, 15 Iunie 2020 16:47

Farmec reprezentantPrintr-o rețetă unică, în care am îmbinat tradiția cu inovația și ne-am conturat identitatea pe valori precum eficiență, pasiune, încredere și calitate, am construit un business cu capital 100% românesc ce a demonstrat performanțe deosebite. Ne-am propus să ridicăm standardele din sectorul produselor cosmetice și de îngrijire a locuinței, să fim printre cei care setează tendințele din acest domeniu și să contribuim la educarea consumatorilor.
Ducem mai departe moștenirea și experiența Farmec, suntem atenți și ne adaptăm la nevoile și preferințele pieței, astfel încât să rămânem aproape de consumatorii noștri”, Mircea Turdean, CEO Farmec

 

Brand story

 

Farmec produs
Farmec, companie cu capital 100% românesc, se bucură de rezultate impresionante și de apreciere atât pe piața locală, cât și peste hotare. Principalele direcții de dezvoltare din ultimii ani au fost modernizarea și inovarea constantă a portofoliului de produse, pătrunderea pe noi segmente de piață, precum și crearea și extinderea rețelei proprii de magazine de brand, fiind primul producător român de cosmetice care dispune de o astfel de reţea. De asemenea, Farmec a deschis două magazine Gerovital prin sistemul de franciză, la Bacău și Pitești.

 

Farmec citat claudiaÎn contextul pandemiei de COVID-19, compania a identificat nevoia de biocide de pe piața românească, și-a adaptat rapid liniile de producție pentru fabricarea biocidelor și a găsit în decurs de o lună toate soluțiile pentru demararea producției.

 

Noutatea o reprezintă gama Dermofarm, constând în dezinfectant pentru mâini și pentru suprafețe de uz profesional, în unități medicale și alte spații în care se impune un grad ridicat de igienă. Capacitatea de producție este de aproximativ 700.000 de unități pe lună. Noile produse au la bază alcool etilic 80% v/v și sunt disponibile în varianta de 750 ml și 5 l.

 

De asemenea, sub brandul Farmec a fost lansată Loțiunea dezinfectantă pentru mâini pe bază de alcool 70% disponibilă în variante de 150 ml, 3 l și 5 l.

 

Acestea vin în completarea gamei Nufăr, cel mai cunoscut brand de curățenie din portofoliul Farmec, cu produse special concepute pentru curățarea suprafețelor din întreaga casă, printre care și Nufăr dezinfectant universal fără clor, unul dintre produsele preferate ale consumatorilor în perioada de criză.

 

Farmec citat tudor

Citit 295 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.