fbpx Imprimă această pagină

#BranduricuBuletindeRomânia - Fuchs România dezvoltă, de aproape 20 de ani, cel mai puternic brand românesc de condimente – Cosmin

Publicat în categoria Branduri cu buletin de România
Publicat Luni, 15 Iunie 2020 16:41

Prin ingredientele alese, tehnologiile folosite și calitatea înaltă a produselor, Cosmin a câștigat încrederea consumatorilor și a devenit cea mai vândută și cunoscută marcă de condimente din România. Are o sortimentație variată, 38 de produse în plic și 12 în doză, produse simple, cât și amestecuri, prețuri accesibile și distribuție în retailul modern, magazine de proximitate și în mediul rural.

 

Fuchs cifraFuchs Gruppe, cel mai mare producător de condimente cu capital privat la nivel european, a pătruns pe piața din România în 2001, înființând Fuchs Condimente RO, al cărui sediu și capacități de producție se află la Curtea de Argeș.


Astfel, a lansat pe lângă brandul Fuchs și altele locale, precum: Cosmin, Mirodenia, V6BBQ.
La Curtea de Argeș, lucrează în prezent aproximativ 300 de oameni. Aici se produc, ambalează și distribuie condimente pentru țara noastră, dar și pentru alte țări, România fiind centru de producție și logistică pentru Europa de SE.

 

Fuchs gruppe


Materiile prime folosite sunt atent prelucrate și verificate în Germania pentru a asigura o calitate constantă și provin cu precădere din plantațiile proprii ale companiei.
Prin calitatea înaltă și gustul deosebit al condimentelor, Cosmin a oferit încredere românilor, ajungând cel mai vândut și popular brand de condimente din România.


Sortimentația cuprinde atât produse simple precum boia, piper, foi de dafin, leuștean, cât și amestecuri de condimente care dau un plus de savoare mâncărurilor precum cele pentru sarmale, cartofi prăjiți, cârnați, pui sau murături. În ceea ce privește produsele ambalate în doza de plastic, prevăzute cu capac cu dozaj, sortimentele includ cele mai folosite condimente, verdețuri și mixuri. Un mare avantaj al celor din urmă este faptul că prezintă un ambalaj ușor de utilizat și depozitat în bucătărie, fiind prevăzute cu un capac cu dozaj care nu permite vărsarea conținutului. Și mai amintim prețul convenabil, având în vedere cantitățile mari de condimente disponibile.


Așadar, Cosmin a devenit lider pe acest segment de piață, prin dezvoltarea a unei game de produse adaptată la cerințele și nevoile consumatorilor săi, oferindu-le produse de calitate la prețuri accesibile și rețete adaptate gusturilor și bucătăriei românești.

 

Fuchs produse


Și cum gusturile evoluează în timp, sub brandul Cosmin, anul acesta sunt introduse rețete noi, care pot fi recunoscute la raft după denumirea „Rețetă nouă”.


Fuchs Condimente RO face parte din Fuchs Gruppe, fondat în anul 1952, la Dissen în Germania de către Dieter Fuchs. Compania și-a propus să promoveze cultura pentru gust și mâncare sănătoasă. Pentru a atinge aceste obiective, a ales cea mai bună calitate, fie că este vorba de selecția ingredientelor sau folo­sirea tehnologiilor.


Fuchs Gruppe este prezent la nivel internațional în opt țări, de pe patru continente și înglobează peste 2.800 de angajați.

 

Citit 975 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.