fbpx Imprimă această pagină

#BranduricuBuletindeRomânia - Grande Gloria Production

Publicat în categoria Branduri cu buletin de România
Publicat Luni, 15 Iunie 2020 16:21

AICI versiunea video: Grande Gloria - 27 de ani de cetățenie românească

 

Grande Gloria Production este un grup de firme multifuncţional dezvoltat, cu o experienţă de peste 27 de ani, ce reuneşte 7 fabrici de produse alimentare şi nealimentare, importator şi distribuitor. Grande Gloria Production este un important furnizor sub marca proprie şi Private Label în 53 de ţări, de pe 4 continente.


Specializarea pe Private Label a adus încrederea şi aprecierea celor mai importanţi operatori de pe piaţa de retail, a companiilor de ditribuţie şi a producătorilor de produse cosmetice celebre.Printre partenerii noştri pentru Private Label se numără: Lidl, Kaufland, Mega Image, Metro, Auchan, Profi, Carrefour, Cora, Jumbo , Tedi, Woolworth, Unilever, Ivatherm, Sensiblu, Catena, Rompetrol, Hei, Litro, ING Bank, BRD, Pizza Hut, KFC, McDonald’s.

 

Grande Gloria obligatoriu


Compania are datele unei poveşti de succes şi, ca orice istorie care încă se scrie, a început cu paşi mici.
Primii paşi au fost făcuţi în anul 1994, când a fost achiziţionat primul utilaj pentru producerea şerveţelelor uscate, ce funcţiona într-un spaţiu închiriat de 150 MP. Tot atunci, s-a făcut şi prima angajare colectivă şi, din acel punct, firma a cunoscut o spectaculoasă dezvoltare.


În 1998 s-a efectuat primul export al produselor, către o firmă din Republica Moldova, iar în 1999 se deschide primul punct de lucru în Bucureşti. Ulterior, s-au deschis celelalte puncte de lucru din ţară: Galaţi, Timişoara (2004) şi Braşov, începând cu anul 2007. Din 2002, sediul firmei s-a mutat în comună Vânători unde se află şi astăzi.


Înregistrând o ascensiune remarcabilă atât în plan intern cât şi pe plan extern, Grande Gloria Production a reuşit să atingă în anul 2019 o cifră de afaceri de 52 milioane de euro.


Astăzi deţine şi filiale internaţionale, în Germania şi Turcia, având în prezent un total de peste 700 de angajaţi şi devenind principalul furnizor de şerveţele umede din Europa Centrală.


Grande Gloria Group are peste 3.000 de clienţi, peste 10.000 de puncte de vânzare, deţinând 70% cotă de piaţă Private Label pe producţia de şerveţele umede, şi este furnizor cu mii de produse marcă naţională la nivel global.


Alături de organizaţii specializate ca de exemplu: Agenţia Naţională de Protecţia Mediului, Global Food Safety Iniţiative (GFSI) şi laboratoare internaţionale certificate, compania a dezvoltat produse moderne şi inovative, disponibile tuturor clienţilor.


Grande Gloria Production reuneşte 7 fabrici, dintre care 6 se afla în România, fiind astfel un important jucător pe piaţa naţională.
Dintre cele 7 fabrici, 2 sunt specializate pe produse de patiserie şi panificaţie (Grande Dolceria), dar şi pe producţia de acadele şi jucării cu boamboane şi surprize- Lolliboni.

 

Celelate 5 fabrici, cu specializare non food, sunt:
- fabrica de șervețele umede, cea mai mare din România, cu game pentru îngrijirea copilului, îngrijirea feminină, îngrijirea gospodăriei, îngrijirea specială, produse cu acţiune bactericidă (dezinfectante şi antibacteriene), produse pentru adulţi, antiseptice sau licențiate cu personaje Warner Bros şi Wings Club.
- fabrica de lichide: dezinfectanţi, cosmetice şi soluţii pentru îngrijirea casei;
- fabrica de produse din hârtie: șervețele, batiste, prosoape de hârtie, hârtie igienică;
- fabrica de bureți şi lavete (bureți de spălat vase, bureți auto, bureți de baie);
- fabrica pentru producerea PET-urilor.

 

Brandurile din portofoliul non food sunt: Hygienium, Expertto, Senzate, Cottonino, Aleda, Verdessi, Piccolino, Happy Cobby
Preocuparea majoră a companiei este de a înveşti în calitate, cercetare şi dezvoltare, îndreptându-şi toate eforturile pentru a oferi, partenerilor de afaceri, seriozitate, promptitudine şi flexibilitate. Prin produsele de calitate, compania dăruieşte consumatorilor grijă şi siguranţa unei vieţi mai curate şi mai frumoase.

www.grandegloria.com

 

hygienum face parte din portofoliul produselor Grande Gloria Production şi este unul dintre brandurile premium, cu cea mai mare vizibilitate pe piaţă, înregistrând o cotă de piaţă continuu ascendentă.

 

Hygienium 1 Obligatoriu

 


Pentru a elimina urmele de virusuri, cât mai eficient şi prin metode la îndemână, Hygienium oferă o gamă specială de produse dezinfectante şi antibacteriene, perfecte pentru igiena mâinilor, dezinfectarea şi curăţarea obiectelor, dar şi a suprafeţelor cu care (fiecare dintre noi) intrăm în contact zi de zi.


Hygienium conţine substanţe active, care au scopul să prevină şi să distrugă acţiunea microorganismelor dăunătoare, prin mijloace chimice sau biologice.
Acest brand a luat viaţă acum 7 ani, primele produse dezvoltate fiind: săpunul lichid, gelul dezinfectant, detergentul de vase şi soluţia multisuprafeţe.

 

Hygienium 4

 


În timp, portofoliul s-a dezvoltat tot mai mult, având astăzi o gamă largă de produse:
- biocide: spray (diferite volume), gel (diferite volume/mărimi recipiente), şerveţele umede;
- produse consum uman, consum industria alimentară, consum casnic şi gama profesională;
- cosmetice/de curăţare: ecrane, ochelari, şerveţele umede antibacteriene, gel revigorant, loţiune dermatologică, şerveţele incontinenţă, spray şi cremă împotriva ţânţarilor.

pucte tari hygienumAstfel, prin toate canalele de distribuţie şi vânzări, Hygienium este prezent la nenumăraţi parteneri:
- Rețele de farmacii: Catena, Alphega, Tei, ­SalviaFarm, Dr Max
- Reţele de retaileri: Lidl, Selgros, Kaufland, ­Carrefour, Penny, Mega Image
- Reţele de distribuţie pe oraşele/judeţele: naţional
- Platforma shop online: Emag şi platforma proprie de shop online www.lolliboni.com


În permanenţă, studiem piaţa şi concurenţa, în încer­carea de a îmbunătăţi şi dezvolta portofoliul existent, cu atât mai mult pentru a găsi produse inovative.
Promisiunea a ceea ce oferim se reflectă în identi­tatea brandului, formulările, substanţele active şi proporţiile în care sunt folosite ingredientele au fost păstrate.

 

www.hygienium.com   www.grandegloria.com

 

 

dolceria logoGrande Dolceria face parte din grupul de firme Grande Gloria, grup multinaţional dezvoltat , cu o experienţă de peste 27 de ani, producătoare de produse alimentare şi nealimentare, importator şi distribuitor. Grupul de firme reuneşte 7 fabrici, fiind şi un important producător şi furnizor produse sub marca proprie şi Private Label, în 53 de ţări de pe 4 continente.
Grande Dolceria este specializată în producerea şi comercializarea produselor de patiserie şi panificaţie, după reţete atent selecţionate.


Având o gamă variată de produse de cea mai bună calitate, o fabrică modernă care funcţionează la cele mai înalte standarde tehnologice şi personal specializat şi dedicat, Grande Dolceria satisface gusturile celor mai pretenţioşi clienţi.


Produsele noastre oferă garanţia deplină privind igiena şi siguranţa alimentară, implementând şi certificând un sistem de asigurare a calităţii integrat, prin monitorizarea atentă a producţiei.

 

Dolceria 1 obligatoriu


Grande Dolceria deţine certificarea standardului, recunoscut internaţional - IFS Food, garantând şi o strictă selecţie a furnizorilor care au capacitatea de a realiza produse sigure şi conforme specificaţiilor tehnice contractuale şi cerinţelor legale. Certificarea IFS Food validează calitatea superioară a produselor şi atenţia deosebită acordată întregului proces de fabricaţie.


Fabrica produce următoarele tipuri de produse dulci și sărate: fursecuri, dulcinele, biscuiţi, salam de biscuiţi, sărăţele, pufarine, bezele, rahat pentru patiserie, cozonac, chec, croissante, crochete, crackers, răsucele, pufuleţi.


Dolceria 2În produsele noastre, proaspăt scoase din cuptor, se investeşte dragoste şi atenţie, amintind astfel de gustul copilăriei, cât şi de aromele prăjiturilor din pragul sărbătorilor.
Pentru a avea o reacţie cât mai bună la solicitările clienţilor şi a potenţialilor clienţi, dar şi pentru a identifica trendul şi potenţialul pieţei, echipele de vânzări (interne şi externe) sunt bine structurate şi şcolarizate, fiind în permanenţă prezente şi la evenimentele şi expoziţiile de profil, atât naţionale, cât şi internaţionale.


De asemenea, şi echipa de achiziţii este în permanenţă actualizată cu standardele şi cerinţele pieţei interne şi externe, fiind atent selecţionaţi partenerii de furnizare a materiilor prime, reuşind astfel să răspundă solicitărilor stricte ale clienţilor şi partenerilor săi.

 

Grande Dolceria a produs şi produce o gamă diversificată, sub marca proprie, pentru reţele de retail din România şi nu numai: Kik, Tedi, CBA, Cora, Gift solution, Mega Image, Monolith, Mere, Selgros, Metro, Socar, Art Craft, Biedronka Carrefour, Kaufland, Auchan, Metro, Profi, Penny, Annabella, Rompetrol, Woolworth, Eldomir.
- Peste 30% acoperire a pieței românești pentru proiecte de marcă proprie
- Peste 700 de puncte de vânzare și 10 mari retaileri
- Peste 300 de clienți activi
- Avem peste 4 ani pe piața națională și internațională de bunuri de larg consum

 

Brandurile proprii sunt Grande Dolceria, Tusa Varvara, Cracky şi Grand Bazar având (pentru croassante) şi licenţele Hello Kitty şi Justice League.
Alte branduri food: Lolliboni - acadele şi jucării cu bomboane şi Grande Natura – apă plată.

- Pentru 2020 se preconizeaza o cifra de afaceri de – 5 Mil. Euro
- Tări de export: 20
- Peste 100 de angajaţi

 


www.grandedolceria.com   www.grandegloria.com

 

Lolliboni

 

loliboni logoLolliboni face parte din grupul de firme Grande Gloria Production, companie prezentă atât pe piaţa naţională, cât şi internaţională.
Specializarea acesteia constă în producţia, importul şi vânzarea de dulciuri și jucării cu surprize şi boamboane, cu licențe. O parte din produse sunt fabricate în România, pe lângă producţia din fabrica din Istanbul, Turcia.

 

Obligatoriu loliboni


Din cele mai vechi timpuri, dulciurile şi jucăriile reprezintă cea mai simplă, frumoasă şi sigură formă de a trăi magia. Şi astfel, Lolliboni şi-a trasat obiectivul de a continua să creeze şi ofere magia, la infinit!
Pornind de la această premiză, întreaga echipă dezvoltă în permanenţă proiecte noi, menite să aducă entuziasm, zâmbet şi culoare.


Succesul nostru este rezultatul analizei continue a pieţei şi a atenţiei acordate aşteptărilor consumatorilor noştri finali, în mod special copiii.


Pentru diversitate şi pentru a satisface cererea partenerilor, produsele noastre au şi licenţele personajelor preferate ale copiilor: Hello Kitty, Tom & Jerry, Scooby Doo, Looney Tunes, Justice League, Masha & The Bear, Unicorn, Kukuli, Carnaval, Conte Dracula, Smiley Faces, Sour Brain, Pjmasks, Poptik.


Pe lângă diversitatea produselor şi dezvoltarea permanentă a portofoliului, acordăm o atenţie foarte mare asupra ingredientelor folosite, cu atât mai mult cu cât consumatorii principali sunt copiii. Acadelele sunt HAND MADE şi conţin coloranţi naturali, conform cerinţelor UE.


Totodată, deţinem şi certificatul Halal, certificat care asigură faptul că produsele alimentare sunt libere de orice componente interzise, proscrise de legile islamice privind alimentele.
Lolliboni ne-a adus încrederea şi aprecierea celor mai importanţi operatori de pe piaţa de retail, a numeroaselor companii de distribuţie, dar şi a altor producători.


Lolliboni în jurul lumii


Lolliboni 2Parteneri: Danubiana Market Italia, Skyline Plaza Frankfurt, Kingdom of Sweets Londra, KAUFLAND Croaţia şi România, TEDI Germania, Jumbo (Grecia, Cipru, Bulgaria, România), Auchan Franţa
Pentru a fi mereu updataţi şi la cerinţele pieţei mon­diale, suntem prezenţi, anual, la cele mai impor­tante expoziţii, cum ar fi: ISM Cologne, SPIELWARENMESSE - Târgul de Jucării de la Nürnberg, Gulfood Dubai, IFE Londra, TUTTOFOOD Milano, SIAL Shanghai, PLMA Amsterdam, WORLDFOOD Istanbul, ANUGA Koln, YUMMEX Dubai.

 

www.lolliboni.com   www.grandegloria.com

 

Citit 479 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.