Imprimă această pagină

Schimbari la varf pe piata bauturilor

Publicat în categoria Resurse Umane
Publicat Joi, 25 Octombrie 2012 18:12

In decurs de cateva saptamani, importanti jucatori de pe piata bauturilor au anuntat schimbari in ceea ce priveste managementul. Primul anunt a venit din partea United Romanian Breweries Bereprod. Au urmat cele ale companiei Bergenbier si PPD Romania.

Nikos Xystouris, noul General Manager al PPD Romania

Din octombrie 2012, Nikos Xystouris a devenit General Manager al PPD Romania, companie de marketing, vanzari si distributie de produse spirtoase premium de import din Romania. Membru al echipei de management din anul 2008, Xystouris a ocupat functia de Manager Operațional. A absolvit cursurile postuniversitare in cadul Lancaster University Management School si a activat in industria bancara si in cea de telefonie mobila inainte de a intra in industria FMCG. La numirea sa, Nikos Xystouris declara: „Obiectivele PPD Romania raman aceleasi: sa crestem competitivitatea companiei, sa facem Tazovsky Vodka un brand de succes si sa ne largim portofoliul cu noi branduri puternice.”

Lucian Ghinea, viitorul Presedinte Bergenbier

 

Lucian Ghinea a fost desemnat noul Presedinte al Companiei Bergenbier S.A. Fostul presedinte Jens Hoesel isi va incheia mandatul pana la sfarsitul lunii noiembrie 2012. Odata cu incheierea mandatului de Presedinte, Jens Hoesel va parasi si Grupul Molson Coors. Noul Presedinte Lucian Ghinea a lucrat in cadrul Grupului din care face parte Compania (actualmente Molson Coors Central Europe) de 12 ani, cu o pauza de un an si jumatate in perioada 2008-2009. De-a lungul anilor a ocupat diverse functii in cadrul companiei, ultima fiind aceea de Financial Controller al grupului. Schimbarea de management va fi implementata pana la sfarsitul lunii noiembrie 2012.

Roccos Cosmatos, numit Vice-Presedinte de Marketing al URBB

 

La inceputul lunii octombrie, United Romanian Breweries Bereprod (URBB) anunta ca l-a numit pe Roccos Cosmatos in functia de Vice-Presedinte de Marketing al companiei. In aceasta calitate, Cosmatos va conduce dezvoltarea si implementarea strategiei de marketing pentru toate marcile companiei: Tuborg, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness, Granini si Bilbor. Roccos Cosmatos il urmeaza in functia de Vice-Presedinte Marketing al United Romanian Breweries Bereprod (URBB) pe Doron Zilberstein, al carui mandat s-a incheiat anul acesta. Roccos Cosmatos are peste 15 ani de experienta in functii de conducere in departamente de strategie, marketing, business development, planificare financiara si vanzari. Cu o vasta expertiza de management pe piete emergente ca Romania, Malaezia si Bulgaria.

Citit 4944 ori

Articole înrudite