fbpx Imprimă această pagină

Antoine Brun preia funcția de vicepreşedinte pe regiunea Europei de Sud-Est în cadrul Procter & Gamble

Publicat în categoria Resurse Umane
Publicat Joi, 15 Martie 2018 20:28

Din această poziție, pe care o va ocupa din 1 aprilie, Antoine Brun va coordona afacerile și operațiunile companiei în 10 piețe, inclusiv România.


Sunt bucuros că m-am întors în Europa pentru a lucra alături de organizația talentată din Europa de Sud-Est, o regiune importantă pentru companie. Activitățile diverse și mărimea afacerii P&G din această zonă, precum și oportunitățile de creștere pe care piețele le oferă, fac din Europa de Sud-Est un loc foarte bun în care să îți desfășori activitatea”, a declarat Antoine Brun.


Antoine Brun s-a alăturat echipei Procter & Gamble în 1995 în Franța, de-a lungul carierei ocupând diverse funcții în vânzări, marketing și management. A deținut și o serie de poziții de conducere de top, acoperind mai multe piețe globale din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia-Pacific. Înainte de a prelua noile responsabilități din Europa de Sud-Est, a ocupat funcția de vicepreședinte Australia și Noua Zeelandă.


Antoine Brun a contribuit semnificativ la operațiunile Procter & Gamble din Asia-Pacific. Sub conducerea sa, afacerile companiei din Australia și Noua Zeelandă au avut o creștere accelerată, cu rezultate puternice și la nivelul organizației.
El preia responsabilitățile Elenei Kudryashova, care a fost numită vicepreședinte Baby Care China în cadrul Procter & Gamble.

 

Citit 767 ori

Articole înrudite

Trebuie să vă conectați pentru a putea posta comentarii. Dacă nu aveți un cont, vă puteți crea unul aici.