Imprimă această pagină

Gabriela Sîrbu: „Mai aproape” – noul mesaj Profi în comunicarea către clienţi

Publicat în categoria Marketing si publicitate
Scris de   Publicat Vineri, 26 Ianuarie 2018 15:03

Profi Rom Food schimbă direcţia în comunicarea către cumpărători şi consumatori, urmând să promoveze mesajul centrat pe proximitate. Gabriela Sîrbu, directorul de marketing şi comunicare al companiei, a declarat că esenţa noului mesaj este «Mai aproape», subliniind prezenţa pregnantă a magazinelor Profi în proximitatea locuinţei şi a locului de muncă.

 

 

PROFI Intorsura Buzaului mic

„«Mai ieftin, mai bun, mai aproape»” este deviza sub care operează cele peste 700 de magazine Profi în 382 de localităţi din România. Comunicarea noastră s-a bazat până acum pe ideile de «mai ieftin» şi «mai bun», iar de acum înainte vom accentua în mesajele către clienţi caracteristica «mai aproape» a magazinelor noastre Profi standard, Profi City şi Profi Loco”, a precizat Gabriela Sîrbu într-o întâlnire cu presa. Comunicarea pe TV va rămâne preponderentă, acest canal fiind cel cu audienţa cea mai mare în segmentul target de consumatori ai Profi.


Conform estimărilor Gabrielei Sîrbu, Profi Rom Food a alocat aproximativ 2,7 milioane de euro pentru campanii de responsabilizare socială şi sponsorizări în ultimii 5-6 ani. „Bugetul alocat de Profi în aceste direcţii reprezintă un procent fix din profitul companiei şi, cum acesta este în creştere, rezultă o majorare şi a disponibilităţilor noastre pentru susţinerea campaniilor CSR şi a sponsorizărilor. Vom continua să sprijinim proiectele dedicate copiilor, sportului şi sănătăţii”.

 

Citit 4052 ori

Articole recente -Cristi Bădescu

Articole înrudite