Piata Trade Expo - Bucuresti, octombrie 2011

Expozitia | PARERILE VIZITATORILOR | GALERIE FOTO |

Expozitia

Peste 120 de comercianti au vizitat astazi Piata Trade Expo Show, eveniment organizat de Revista Piata la World Trade Plaza Bucuresti, dedicat comerciantilor traditionali si firmelor de distributie din Capitala si judetul Ilfov. Participantii au avut posibilitatea sa afle cele mai importante noutati din domeniu, sa cunoasca noi posibili parteneri de afaceri si sa discute direct cu producatorii expozanti. Partenerii celei de-a IX-a editii a Piata Trade Expo Show au fost mari companii producatoare de bunuri de larg consum, care au expus in spatiul expozitional amenajat asemeni unui adevarat magazin de proximitate, cele mai importante noutati si servicii din portofoliu. Kraft Foods Romania a prezentat la Piata Trade Expo Show noii biscuiti Belvita Start, cu cereale, miere si alune, precum si sortimentele de sezon din gama tabletelor de ciocolata Milka. Pe langa acestea, compania a lansat o gama noua, tot sub brandul Milka: Crispy Stars Snax, Lila Stars Snax si Daim Snax. La standul Kraft Foods, vizitatorii au putut degusta o gama variata de cafea, ciocolata etc., preparate la noul aparat Tassimo. De asemenea, Kraft prezentat si o gama larga de solutii pentru expuneri secundare, cu vizibilitate si impact mare, potrivite pentru activarea spatiilor mici, inguste din zona rafturilor si a casei de marcat.

 

Compania Hochland Romania a adus, pe langa portofoliul de produse deja cunoscut, telemeaua de oaie, lansata pe piata in luna iulie a.c. De asemenea, a prezentat noua oferta pentru cascavalul clasic si afumat, in ambalaje de 250g + 50 g cadou. Reprezentantii Hochland s-au declarat foarte multumiti de faptul ca au reusit sa stea de vorba cu multi clienti interesati sa colaborezi direct cu Whiteland, distribuitorul produselor companiei, si nu sa achizitioneze aceste produse din magazinele cash and carry. Prezentarea sustinuta de Paul Teodorescu, Director Vanzari Retele Nationale Hochland Romania, cu denumirea "Invitatie in universul branzeturilor" a trezit interesul multor participanti, sala de workshop dovedindu-se prea putin incapatoare. Tema prezentarii a prilejuit un dialog intre reprezentantul Hochland si unii dintre comercianti interesati in mod deosebit de caracteristicile si tehnologia de fabricare a branzeturilor marca Hochland.
Producatorul de lactate Covalact a prezentat la Piata Trade Expo Show noul ambalaj pentru Branzica de casa, diponibil la gramaje de 180 si 350 g. Produsul a fost lansat de doua saptamani pe piata si este sustinut si de un spot tv. De asemenea, compania si-a promovat noua gama de iaurturi cu fructe, disponibile in trei sortimente capsuni, caise si visine, si doua variante de gramaj, 125 g si 375 g.
Cris-Tim a promovat noul produs Family Sunca, care, potrivit reprezentantilor companiei, contine 73% carne si sub 3% grasime, fiind considerat un produs light. Produsul este disponibil atat sub forma vrac, la vitrinele asistate, cat si feliat, in ambalaje fresh box la 150 g si 80 home made.
Pe langa intreg protofoliu de produse, Dobrogea a prezentat la Piata Trade Expo Show painea Antica Romana si Prajitura Augusta. Reprezentantii companiei au precizat ca intentioneaza ca pe viitor sa aduca Painea Antica Romana si pe piata bucuresteana.
Bochemie Romania, filiala principalului producator de dezinfectanti, agenti de curatare de uz casnic si agenti de protectia lemnului si a materialelor de constructii din Republica Ceha, Bochemie S.A., a prezentat comerciantilor traditionali prezenti la Bucuresti intreg portofoliul de produse al companiei, din care amintim: Savo Antimucegai, Savo Gel Plus, gama Prosavon etc.
Compania Hyper Line Consult a avut doua oferte speciale pentru vitrinele frigorifice, pentru comerciantii vizitatori. Acestia au avut posibiliatea sa cunoasca produsele HLC - rafturi metalice, vitrine si rafturi frigorifice, cosuri pentru expunere la casele de marcat, cosuri de cumparaturi (de mana) si masa pentru casa de marcat. 
La Piata Trade Expo Show Bucuresti, MB Distribution, partenerul Epson, a prezentat o noutate absoluta, o imprimanta portabila potrivita agentilor de vanzari cu munca de teren, precum si alte echipamente si aparatura pentru magazine. Tinand cont ca Piata Trade Expo s-a desfasurat in paralel cu Food & Bar Show (un eveniment destinat industriei horeca), MB Distribution a propus vizitatorilor o solutie de gestiune si analiza pentru retail si o solutie de gestiune si analiza pentru restaurante, cafenele, baruri si cluburi.
Bella Romania a expus, pe langa intregul sortiment de articole, format din absorbante, scutece pentru bebelusi, scutece pentru incontinenta etc., si noutati: trei sortimente de sapun lichid si doua sortimente de gel intim.

In cadrul Piata Trade Expo, Magister Software a lansat platforma online Oxygen Live, despre care puteti citi pe larg intr-un material din cadrul acestei rubrici.
Producatorul de ulei Bunge a prezentat noua oferta promotionala derulata pentru marca Unisol: 3 sticle de ulei Unisol + un borcan pentru conserve cadou, alaturi de intreg protofoliul de produse: Floriol (de floarea soarelui, din germeni de porumb, Mediteran, Iod Protect, 90-60-90 si de masline), Unisol, Raza Soarelui, Ulvex si Rumen.

Wrigley a fost prezenta in expozitia Piata Trade Expo cu o solutie de prezentare a produselor sale (guma, drajeuri) in raionul casei de marcat, pentru valorificarea la maximum a specificului "de impuls" al acestor produse.

Parteneri expozanti


Parteneri media